Surse: Alegerile locale, spre sfarsitul lunii septembrie, inceput de octombrie. Alegerile parlamentare in 6 decembrie

0
55

Ludovic Orban le-a transmis liberalilor reuniti in sedinta Biroului Politic National, desfasurata in sistem de videoconferinta, ca doreste ca alegerile locale sa se desfasoare in perioada de la sfarsitul lunii septembrie – inceputul lunii octombrie. Data exacta va fi insa stabilita in functie de contextul epidemiologic al epidemiei de coronavirus.

Liderul PNL a mai spus, potrivit acelorasi surse, ca asteapta decizia CCR cu privire la ordonanta modificata in Camera Deputatilor prin care s-a stabilit ca data alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020 se decide de catre Parlament, prin lege organica, cu cel putin 75 de zile inaintea votului. In prezent, legislatia prevede ca Guvernul stabileste data alegerilor.

Citeste si :  Video : O aeronava militara a adus materiale sanitare din Turcia

Presedintele PNL a mai spus ca alegerile parlamentare ar putea avea loc la termen, in 6 decembrie, tot in functie de situatia de la acel moment.

„Sigur, mentiunea a fost ca va conta foarte mult contextul epidemiologic, dar in principiu acestea sunt datele exprimate in cadrul sedintei PNL”, a transmis Digi24.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.