Sustinem ALDE!

0
204

Sustinem ALDE! 1

Sustinem ALDE! 2ANTONIE SOLOMON, fost primar al Craiovei: ”Am avut o discutie cu presedintele ALDE Dolj, domnul deputat Ion Cupa. Da, sustin ALDE si voi vota ALDE la aceste alegeri pentru Parlamentul European”

 

 

Sustinem ALDE! 3SORIN CIRTU, Presedintele Clubului CS U Craiova , glorie sportiva a Craiovei Maxima: ”Romania trebuie sa aiba o voce mai puternica in zonele europene de decizie politica. ALDE propune niste reprezentanti care au forta sa influenteze acolo lucrurile in bine pentru Romania. Merg pe mana lor.Le acord increderea mea!”

Sustinem ALDE! 4EUGEN MAGLA, fost director al Spitalului CFR Craiova:”Am incredere in echilibrul si consecventa domnului Tariceanu.Aduna oameni valorosi langa el. Acord votul meu pentru ALDE”

 

 

 

Sustinem ALDE! 5RODION CAMATARU, om de afaceri, glorie sportiva a Craiovei Maxima:”Avem nevoie de liberali autentici in Parlamentul European care sa stie, sa vrea si sa poata servi interesele legitime ale Romaniei si ale romanilor.ALDE are votul meu pentru ca promoveaza oameni bine pregatiti”

Citeste si :  Ce spune Liviu Dragnea despre candidatura lui Tariceanu la prezidentialele din 2019

Sustinem ALDE! 6VASILICA DINU, Cantareata de muzica populara:”Domnul Tariceanu este un om echilibrat care isi masoara bine cuvintele si caruia ii place sa construiasca. O vorba din popor spune ca omul sfinteste locul.Am incredere in partidul ALDE pentru ca e condus de acest om.Voi vota ALDE duminica!”

Sustinem ALDE! 7ION GUGU- fost director al Liceului Traian Vuia din Craiova:”Voi vota ALDE duminica pentru ca la Bruxelles trebuie sa avem reprezentanti cu stiinta multa de carte, experienta politica si buni vorbitori de limbi straine. Norica Nicolai, Renate Weber si Varujan Vosganian sunt cei care merita increderea noastra”

Sustinem ALDE! 8COSTEL IANCU, investitor: ”ALDE a dovedit consecventa in apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor. Au tot respectul meu pentru modul in care isi promoveaza ideile si oamenii de valoare. Au si votul meu duminica, 26 mai”

Citeste si :  ALDE DOLJ : CONGRESUL VA ARĂTA UN PARTID UNIT, DEDICAT VALORILOR LIBERALISMULUI MODERN

 

Sustinem ALDE! 9IONICA DOBRESCU, actrita:” Apreciez faptul ca ALDE se bazeaza pe niste doamne ca Norica Nicolai si Renate Weber. Se vede cu ochiul liber ca au expertiza, au experienta politica, cunosc procedurile si mecanismele europene.Trebuie sa evitam sa trimitem la Bruxelles oameni care mai au nevoie de ani buni ca sa inteleaga ce se intampla acolo.Votez ALDE cu convingere!”

Sustinem ALDE! 10NICOLAE UNGUREANU, glorie sportiva a Craiovei Maxima:”Am mers cu ALDE in toata aceasta campanie prin tot judetul.Toata lumea vorbeste de bine pe domnul Tariceanu si pe oamenii sai din conducerea ALDE. Si aici la Dolj echipa domnului deputat Ion Cupa este una extraordinara si ma bucur ca fac parte din ea. Votez duminica ALDE fara rezerve!”

Sustinem ALDE! 11JENI NICOLAU, actrita:”Lasand putin gluma la o parte, cu aceste alegeri europene chiar nu e de glumit. Ce ”semanam” la Bruxelles acum pe 26 mai la Parlamentul European, aia vom culege. Eu zic sa ”semanam”oameni priceputi.Votez ALDE!”

Citeste si :  ALDE DOLJ: PRIMARUL ORASULUI DABULENI SUSTINE PROGRAMUL POLITIC AL ALDE

Sustinem ALDE! 12GABI IONITOIU, antreprenor: ”Dau votul meu pentru ALDE. Sunt cei mai seriosi si sunt preocupati mereu de sprijinirea capitalului romanesc”

 

 

Sustinem ALDE! 13ELENA OCTAVIA CRETAN- studenta anul IV, Facultatea de medicina, Universitatea din Craiova:”Am incredere ca ALDE va rezolva problema licentelor cu dubla specializare si ca tot mai multi studenti vor putea accesa programele ERASMUS.Votez ALDE pe 26 mai”

Sustinem ALDE! 14COSTICA DONOSE-glorie sportiva a Craiovei Maxima:”Cei de la ALDE sunt oameni sufletisti, cu dragoste de tara . Am incredere maxima ca ei ne pot reprezenta cu fruntea sus in Europa. Le acord votul meu!”

 

 

(P)

Comandat de ALDE, executat de SC NAIRAM MEDIA EVENTS SRL, cod mandatar financiar 41190002

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.