Tanar craiovean prins dupa ce a furat 200 de lei si mai multe bunuri din locuinta unei femei

0
201

In cursul noptii trecute, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au depistat un tanar de 18 ani, din Craiova, la scurt timp dupa ce ar fi sustras 200 de lei si mai multe bunuri din locuinta unei femei de 27 de ani din Craiova.

Politisti au fost sesizati de o tanara cu privire la faptul ca o persoana a patruns in locuinta sa din Municipiul Craiova, pe geamul de la bucatarie uitat deschis de aceasta si dintr-o camera a locuintei a sustras suma de 200 lei, un ceas si trei perechi de pantofi “sport”, dupa care a parasit imobilul.

La nivelul Sectiei 3 Politie Craiova s-a constituit un colectiv format din lucratori de investigatii criminale si ordine publica precum si un jandarm din cadrul I.J.J. Dolj, care in urma activitatilor de verificare desfasurate, au identificat, pe o strada din localitate, un tanar de 18 ani, din Craiova, ale carui semnalmente corespundeau cu cele descrise de persoana vatamata.

Cel in cauza a fost condus la sediul politiei pentru audieri. Prejudiciul in valoare de aproximativ 2000 lei a fost recuperat in totalitate de politisti si restituit persoanei vatamate. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, iar cercetarile sunt continuate, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie corespunzatoare prin unitatea de parchet competenta.

De asemenea, politistii au constatat faptul ca tanarul nu a putut justifica motivul deplasarii in afara locuintei,in intervalul orar 23.00-05.00, fapt pentru care a fost sanctionat contravetional conform Legii 55/2020 cu amenda in valoare de 1000 lei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.