Tânără de 24 de ani din Craiova, surprinsă cu 125 km/h de aparatul radar

0
575

O tânără, de 24 de ani, din municipiul Craiova a fost depistată de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Romanescu, din localitate, aceasta fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 125 km/h.

În cauză, tânăra a fost sancționată contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 270 de persoane, fiind controlate și 240 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 43.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.