Tancul Olteniei revine în DFS! Alin Ionut Iancu a incheiat pregatirea cu Ruben Stoia …

0
305

Alin Ionut Iancu a acceptat provocarea lansata in ultima gala Dynamite Fighting Show si se va lupta cu Florin Ivanoaie pe 8 decembrie la Constanța in Noaptea Campionilor.
Tancul Olteniei revine cu aceasta ocazie in Dynamite Fighting Show..
Alin Ionut Iancu a inceput pregatirile cu Ruben Stoia. Nu este pentru prima data cand cei doi colaboreaza in schimb din discutiile avute cu cei doi se pare ca antrenorul a adus ceva nou in pregatire.

“Este un start bun in aceasta perioada de incarcare pentru meci. Ma bucur ca in aceasta perioada grea Ruben a venit sa ne sprijine, sa ne ajute cu experienta lui pe parte de box. Am un aport mare psihic acum ca m-am vazut cu el.
Ma simt foarte bine cand ma antrenez cu el. Simt ca ma incarc foarte bine. Simt ca suntem pe acelasi vibe. Cred ca vom face treaba foarte buna.”, a declarat Alin Ionut Iancu.

“Pot sa spun ca ma bucur cand lucrez impreuna cu el (nr. Alin Ionut Iancu). Simt ca lucrurile merg spre bine. Putin mai greu de data asta dar potential si dorinta sunt si cu multa munca lucrurile o sa capete contur in viitorul apropiat pentru meciul care o sa fie in data de 8 decembrie.”, a declarat Ruben Stoia.

De ce a acceptat provocarea Alin Ionut Iancu ?
Raspunsul vine de la luptator : Pentru ca sunt un luptator incapatanat si vreau sa demonstrez chiar daca cu o mana ca sunt un pericol daca sunt la capacitate maxima si ma antrenez exemplar cu o singura mana sunt pericol pentru toti luptatorii din Romania.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.