Târgul de Crăciun Craiova este peste asteptarile craiovenilor chiar daca unii nu recunosc!

0
1344

Târgul de Crăciun Craiova este o continuare a Festivalului IntenCity prin care se doreste promovarea orasului. Ca si anul trecut,  Târgul de Crăciun Craiova este prezenta pe platforma European Best Destinations .. 

Am lasat sa treaca perioada in care acesta a fost inaugurat ca aseara sa iau pulsul targului..
Nu stiu cum este in timpul saptamanii dar sambata am remarcat ca sunt foarte multi oameni care vin la acest targ.




Craiova nu este doar capitala Olteniei, este locul unde toata Oltenia vine pentru a vedea ce au pregatit autoritatile locale in privinta acestui targ.
Strainii au revenit cu ocazia acestui targ in Craiova. Discutam cu diversi oameni si am inteles ca aproape in fiecare weekend hotelurile sunt aproape pline si ca strainii vin aici in numar considerabil.
Am avut ocazia sa discut si cu un taximetrist care mi-a spus ca doar ce a lasat un francez chiar in zona Targului de Craciun inainte ca eu sa ma urc in masina…

Preturile sunt pentru toti si toate..

Este adevarat ca unele preturi sunt mari dar este un Târg de Crăciun. Hai sa  facem comparatie cu alte targuri din afara tarii observam ca nu sunt chiar atat de mari si multe produse sunt accesibile..
Mâncare tradițională, bunătăți de tot felul, turtă dulce, vin fiert, gogoșele, stroh, atelierul de pictură, carusel, Căsuța lui Moș Crăciun, patinoar, produse hand-made, luminițe, căsuțe de poveste, truckuri, carusel, orice poți să găsești la Târgul de Crăciun Craiova!

Atat in Piata Mihai Viteazu cat si pe Esplanada Teatrului National, ai parte de o gama diversificata de mancare..
Cei mici au parte de o serie de surprize in ambele locatii..




Votează Craiova pe site-ul  European Best Destinations.

Mentionez ca nu este un articol sponsorizat si ca este realizat dupa ce am fost si am vazut aseara timp de cateva ore Târgul de Crăciun. Pozele ,video cat si acest articol sunt doar pentru promovarea orasului …

Hits: 4

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.