Targul de la Romanesti ne duce in urma cu 100 de ani …

0
156

Targul de la Romanesti ne duce in urma cu 100 de ani ... 1Administratia locala a reusit sa aprinda acum cateva zile peste un milion de luminite odata cu deschiderea Targului de Craciun.

Pentru imaginea orasului se investeste dar targul de la Romanesti a ramas in urma cu 100 de ani.

Nimeni nu face nimic pentru acest targ si cei responsabili conduc in mod ciudat acest spatiu .
Nu ne intrebam unde se duc banii .. singura intrebare pe care o avem este urmatoarea : Cat rezistati in asemenea conditii?
Administratia locala acum cativa ani a “reusit” sa se inscrie in concursul Capitala Europeana 2021 dar a uitat de problemele reale ale acestui oras iar Targul dela Romanesti este una din ele
Daca vrei sa cumperi ceva din acest loc ai nevoie de o masca (in special vara cand miroase ingrozitor) si de multa rabdare pentru a ocoli mizeria din targ.
Mesele pentru comercianti sunt la nivel de vis pentru ca in realitate marfa este expusa pe pamant iar asfaltul lipseste si il putem incadra la fel ca si mesele …la vise ! Si ca sa terminam cu visele putem adauga apa si canalizarea ..acum avem un tablou perfect pentru administratia locala despre cum are grija de craioveni .
Ne intrebam pentru ca atat ne ramane : autorizatie exista? Asteptam si noi acest raspuns ..
Doamna Adriana Ungureanu , consilier PNL Craiova, a avut o postare pe reteua de socializare care ne-a atras atentia : “Asa se face comert in TARGUL DE LA ROMANESTI ….PE UN TEREN INSALUBRU , NEASFALTAT , INTR-O MIZERIE DE NEDESCRIS FARA CA AUTORITATILE LOCALE SA IA MASURI SA NU SI MAI BATA JOC DE CRAIOVENII CARE VIN SA CUMPERE DE LA COMERCIANTII CARE INCEARCA SA SI VINDA MARFA PENTRU UN TRAI DECENT ! Pacat ca nu se asfalteaza si nu se intereseaza nimeni de bietii oameni ! In anul 2018 intr un oras care se visa Capitala Cultural Europeana asa se face comert in mizerie si pe pamint….Asa merita oltenii ….”

View post on imgur.com

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Paine si CIRC in sedinta Consiliului Local Craiova !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.