Târgul de Paște de la Craiova își continuă povestea în Parcul Nicolae Romanescu

0
206

Vineri, la Teatrul de Vară, evenimentele vor începe de la ora 16.00 cu un Atelier de folclor organizat de Ansamblul Folcloric Maria Tănase.
Filarmonica Oltenia continuă seara de spectacole de la ora 18.00, iar de la ora 19.00, Cântăreții din Bremen își vor spune povestea într-un spectacol pus în scenă de Teatrul Colibri.

Ziua de sâmbătă va fi plină cu evenimente pentru toate vârstele. La Teatrul de Vară vom avea un Atelier de balet, în intervalul orar 16.00 – 18.00 urmat de un super spectacol de dans organizat de Army Dancers.
Zona Foișor se va deschide către public de la ora 12.00, cu Atelierul – Imagine de Paște – organizat de Casa de Cultură Traian Demetrescu. Muzeul de Artă Craiova își așteaptă oaspeții cu un Atelier creativ care va pune în mișcare imaginația celor prezenți de la ora 13.00, iar nostalgicii și pasionații hainei militare vor putea asista, de la ora 18.30 la un spectacol susținut de fanfara Garnizoanei Craiova.

Weekendul se încheie cu un spectacol de balet al Operei Române Craiova de la ora 16.00 la Teatrul De Vară. Cei mici sunt așteptați la Foișor, unde pot participa la Atelierul Cadoul Iepurașului organizat de Casa de Cultură Traian Demetrescu în intervalul orar 12.00 – 13.00 și la un Atelier de colorat organizat de Muzeul de Artă între orele 13 – 15.00.

Pe întreaga perioadă a Târgului de Paște, o rută specială RAT Craiova va circula pe traseul Sala Polivalentă – Biserica Sf. Dumitru – Agronomie – Grădina Botanică – Primăria Craiova – Casa Căsătoriilor – Parc – Sala Polivalentă.

Autobuzul circulă la un interval de o oră, cu începere de la ora 10.00, iar pe velodrom, pasionații de senzații tari au la dispoziție karturile electrice.

Târgul de Paște de la Craiova își continuă povestea în Parcul Nicolae Romanescu
Târgul de Paște de la Craiova își continuă povestea în Parcul Nicolae Romanescu
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.