Targul Ofertelor Educationale pentru orientarea scolara a elevilor claselor a VIII-a
Targul Ofertelor Educationale pentru orientarea scolara a elevilor claselor a VIII-a

Miercuri, 8 mai 2019, la Centrul Multifunctional Craiova, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova si C.J.R.A.E. Dolj, organizeaza Targul Ofertelor Educationale pentru orientarea scolara a elevilor claselor a VIII-a.
In cadrul acestui eveniment, 43 unitati de invatamant liceal si 3 unitati de invatamant profesional si tehnic din judetul Dolj isi vor prezenta oferta educationala, pentru anul scolar 2019-2020.
Toti cei interesati, in special elevii claselor a VIII-a din mediul urban si rural, alaturi de parinti si cadre didactice, pot vizita Targul Ofertelor Educationale, in intervalul orar 9.00-18.00.
Deschiderea oficiala va avea loc la ora 10.00, in prezenta reprezentantilor inspectoratului scolar si a autoritatilor locale.
In data de 10.05.2019, in intervalul orar 10.00-15.00, ISJ Dolj impreuna cu C.J.R.A.E. Dolj organizeaza Caravana Targului Ofertelor Educationale, in urmatoarele centre:
Liceul Tehnologic „Dimitrie Filisanu” Filiasi
Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Bailesti
Liceul Tehnologic „Horia Vintila” Segarcea
Liceul Teoretic Bechet
Liceul Teoretic „C-tin Brancoveanu” Dabuleni
Liceul Teoretic „Independenta” Calafat
Targul Ofertelor Educationale isi propune consilierea si indrumarea tinerilor absolventi in vederea alegerii liceului si profilului dorit.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Festivalul Toamnei Craiova – editia a I-a – la Centrul Multifunctional

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.