Tariceanu : Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmarit penal, ci chiar invinuit

0
547
Calin Popescu Tariceanu , Copresedinte Alde
Calin Popescu Tariceanu , Copresedinte Alde

Calin Popescu Tariceanu , Copresedinte Alde a dat un comunicat despre disputa care o are cu Presedintele Romaniei domnul Klaus Iohannis cu privire la dosarele care sunt pe numele Copresedintelui dar si pe faptul ca nu trebuia sa candideze inca o data la alegerile parlamentare care au loc pe 11 Decembrie . Astfel va aducem aici Comunicatul de Presa al Copresedintelui Alde :

Președintele Iohannis este într-o evidentă campanie electorală. Atenționările noastre publice privitoare la încălcarea flagrantă a Constituției și la greaua responsabilitate pe care și-o asumă nu au avut niciun efect, ci dimpotrivă, au potențat propaganda sa pro-PNL și pro-USR și împotriva celorlalți competitori.

Trebuie subliniat că încercarea sa de a impune „guvernul meu” și „partidul meu”, indiferent de rezultatul alegerilor, sunt doar obiectivele sale pregătitoare. Președintele și-a asumat riscul major al încălcării Constituției, deoarece se apropie momentul când va avea de dat niște răspunsuri privind obținerea unor spații imobiliare în Sibiu cu acte false.

Cu un parlament, cu un guvern și cu un partid pe care să le controleze discreționar, președintele speră să scape de problemele cauzate de folosirea unor acte false și, în plus, să nu-și plătească la ANAF datoriile pe care le are față de statul român.

Acest adevăr a fost confirmat în declarația pe care a făcut-o ieri la Cotroceni: „Nu am fost niciodată urmărit penal. Se poate verifica fără niciun fel de problemă”.

Am verificat. Iată rezultatul: Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmărit penal, ci chiar învinuit în dosarele penale nr. 270/P/2006 și 5/P/2007, lucru lesne de verificat în sistemul informatic al Justiției.

Șeful Senatului Calin Popescu Tariceanu s-a prezentat azi la ICCJ pentru a fi audiat. Acesta nu a ezitat să-l acuze pe Iohannis pentru dosarul său iar noi va promitem ca in scurt timp va aducem pe websiteul nostru ce sa intamplat la ICCJ .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.