Taximetrie electorala stopata de PNL in comuna Carpen

0
224

Sectiile de votare din comuna Carpen au fost asaltata de la primele ore ale diminetii de votanti carati cu masinile de reprezentantii PSD. Inca de la primele semne de taximetrie electorala, reprezentantii PNL au sesizat organele legii pentru a stopa acest fenomen. In acest sens reprezentantii PNL au depus o plangere la sectia de politie din localitate, in care s-a reclamat faptul ca exista suspiciunea de corupere a alegatorilor prin oferirea de bunuri sau bani in scopul determinarii acestora de a vota candidatul PSD. Un numar de 7 masini au fost indicate ca facand parte din reteau de carausi. In urma actiunilor PNL, politia a demarat o ampla actiune de verificare si perchezitionare a masinilor de pe raza comunei Carpen.
Apreciem actiunea IPJ Dolj din comuna Carpen si solicitam sa supravegheze cu atentie procesul de votare si in celelalte comune din judet, astfel incat orice practica de influentare a votului cetatenilor sa fie stopata.
Totodata, rugam cetatenii martori la evenimente ce pot vicia rezultatul alegerilor sa apeleze numarul de telefon 112 pentru a semnala orice incalcare a legii.
Biroul de presa al PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Magazinul Mitropoliei Olteniei din Craiova, jefuit de trei minori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.