Teatrul Colibri: 4 zile cu 4 spectacole, pe scena si in aer liber

0
38
Teatrul Colibri:  4 zile cu 4 spectacole, pe scena si in aer liber
Teatrul Colibri: 4 zile cu 4 spectacole, pe scena si in aer liber

Maratonul spectacolelor incepe joi, 7 iunie 2018, la ora 18:30, cand Teatrul Colibri va prezenta in Piata Mihai Viteazu spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare dupa Ion Creanga, scenariul si regia Iulia Carstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisacaru, Alis Ianos, Iulia Carstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Spectacolul este parte din programul Zilei Municipiului Craiova – editia a XXII-a, eveniment organizat de Primaria si Consiliul Local Municipal Craiova.

Vineri, 8 iunie 2018, la ora 11:00, jocurile copilariei anilor ’90, ca De-a v-ati ascunselea, Matele Incurcate sau Tarile ocupa scena la Colibri, in spectacolul In fata la O12, care se adreseaza copiilor de peste 10 ani si la care accesul in sala este liber.
Spectacolul In fata la O12, de Oana Rasuceanu, cu: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu, Rares Florin Stoica, este o productie a Asociatiei Culturale pentru Educatie prin Arta. Decorul si costumele sunt realizate de Anca Lazar, iar producator este Eugen Matei Lumezianu. Spectacolul se construieste in jurul a patru copii care isi petrec vacanta de vara in fata blocului O 12, pe una din strazile unui cartier din Bucuresti si inventeaza si reinventeaza jocurile copilariei anilor ’90. In fata la O12 a ajuns la Craiova in cadrul unui turneu national, proiect finantat de AFCN – Administratia Fondului Cultural National.

View post on imgur.com

Sambata, 9 iunie 2018, la ora 18:00 copiii se vor bucura la Colibri de musicalul Vrajitorul din Oz, spectacol adaptare dupa L. Frank Baum, cu scenariul si regia de Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tarasescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionut Sergiu Anghel, care ii are in distributie pe actorii: Mugur Prisacaru, Alis Ianos, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisacaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Duminica, 10 iunie 2018, la ora 11:00 este programat spectacolul Gogoasa si Nazdravanul Petrisor, adaptare dupa povesti populare rusesti, scenariul si regia Alla Cebotari, pe care o regasim si in distributie alaturi de actorii Emanuel Popescu si Daniel Mirea. Scenografia este semnata de Iulieia Goanta, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Citeste si :  FESTIVALUL INTERNATIONAL „CRAIOVA MUZICALA”, ediția 44 - Barock Music Edition

Pret bilet pentru spectacolele din week-end: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.

Reamintim ca dupa ora inceperii spectacolului accesul in sala nu mai este permis.
Va asteptam cu drag!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.