Teatrul Colibri Craiova, cu doua spectacole la Festivalul de Teatru pentru Copii „FEST KIDS“ Caracal

0
138

Teatrul Colibri Craiova, cu doua spectacole la Festivalul de Teatru pentru Copii „FEST KIDS“ Caracal 1Miercuri – 29 mai si joi – 30 mai 2019, la invitatia Centrului Cultural Municipal „Radu Serban“ din Caracal, Teatrul Colibri Craiova participa cu spectacolele Cenusareasa si Prietenii Motanului Incaltat la Festivalul de Teatru pentru Copii „FEST KIDS“ – editia a III-a.

Miercuri, 29 mai, pe scena Teatrul National Caracal este programat spectacolul Cenusareasa, dupa Fratii Grimm, regia si scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanta, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianos, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.
„Spectacolul <<Cenusareasa>> poarta mantia trecutului de poveste cu insertii verbale si muzicale actuale, creat pentru copii, dar mai ales pentru copilul din fiecare. Este o dorinta implinita, in care imaginatia unui copil a devenit poveste pe scena, a crescut precum Alunul udat cu lacrimile Cenusaresei.“ (Ionica Dobrescu)

Citeste si :  Drumul Craiova - Pitesti scos la licitatie in acest an

Joi, 30 mai, urmeaza Prietenii Motanului Incaltat, scenariul si regia Iulia Carstea, pe care o regasim si in distributie alaturi de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianos, Emanuel Popescu.

Prietenii Motanului Incaltat este o propunere de interpretare a cunoscutei povesti venita din partea actritei Iulia Carstea, un spectacol ce prezinta ispravile unei trupe amatoare de teatru de papusi si admiratoare a vestitului motan, hotarata sa cucereasca publicul de la oras.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.