Teatrul Colibri Craiova deschide portile povestilor!

0
204

Teatrul Colibri Craiova deschide portile povestilor! 1Din 22 septembrie, Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova isi da intalnire cu publicul in sala de spectacole, la ora 18:00, primul spectacol programat fiind Poveste despre Hansel si Gretel, dupa Fratii Grimm, de si cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu si Mugur Prisacaru. Puternica vizual datorita stilului steampunk, dar si atmosferei create de muzica si lumini, povestea este abordata din perspectiva relatiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste.

Duminica, 23 septembrie, de la ora 11:00 vor intra in scena Gogoasa si Nazdravanul Petrisor, in spectacolul adaptare dupa povesti populare rusesti, cu scenariul si regia de Alla Cebotari, pe care o regasim si in distributie alaturi de actorii Emanuel Popescu si Daniel Mirea. Scenografia este semnata de Iulia Goanta, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.
Reamintim ca dupa ora inceperii spectacolului accesul in sala nu mai este permis.

View post on imgur.com

De asemenea, de marti, 18 septembrie, incep inscrierile la cele 13 ateliere din prima serie a Stagiunii 2018 / 2019: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisacaru), Laboratorul creativ (coord. Andreea Melinescu), Primul pas pe scena (coord. Alis Ianos), Puzzle Factory (coord. Adriana Teodorescu), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu), Povestile copilariei, Construim cu bucurie si Lumea piticilor (coord. Laura Pumnea), Cine sunt eu si Dincolo de masca (coord. Geo Dinescu), Zece degete, nu doar doua maini (coord. Marin Fagu), Video Blogger Colibri (coord. Geo Dinescu, Marin Fagu, Andreea Melinescu, Laura Pumnea).
Va asteptam cu drag!

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Week-end cu povesti si ucenici papusari, la Teatrul Colibri Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.