Teatrul Colibri Craiova deschide Stagiunea Colibri. ACTul 3. Din 29 noiembrie 2018!

0
120

Teatrul Colibri Craiova deschide Stagiunea Colibri. ACTul 3. Din 29 noiembrie 2018! 1Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova si Teatrul ACT Bucuresti continua parteneriatul inceput in 2014, cu o noua stagiune: Colibri.ACTul 3, in acest an cand Teatrul ACT Bucuresti aniverseaza doua decenii de existenta. Primele doua spectacole programate sunt „Constelatii“ si „Pai…despre ce vorbim noi aici, domnule?“.

Joi, 29 noiembrie 2018, la ora 19:00 vor deschide Stagiunea Colibri.ACTul 3 actorii Ana Ularu si Radu Iacoban in spectacolul „Constelatii“, de Nick Payne, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan. Spectacolul este o productie Teatrul ACT – 20 de ani si a fost inclus anul acesta in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru. Radu Iacoban, cunoscut ca actor, regizor, dramaturg, se regaseste deopotriva in teatru si film unde a colaborat cu regizori ca Andrei Cretulescu, Cristian Mungiu, Ana Lungu.
Pe langa rolurile din teatrul si filmul romanesc, actrita Ana Ularu este cunoscuta si apreciata pentru rolurile jucate in productii din cinematografia mondiala, alaturi de mari actori precum Keanu Reeves, Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jeremy Irons. De asemenea, Ana Ularu joaca rolul Vrajitoarei cea Rea din Vest in serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrajitorul din Oz“.

Citeste si :  Flavius Sirop, consilier municipal PNL: Craiova ar putea deveni "smart city"

Urmatorul spectacol al Stagiunii Colibri.ACTul 3, „Pai…despre ce vorbim noi aici, domnule?”, de Catalin Stefanescu, dupa romanul „Morometii“ de Marin Preda, programat joi, 13 decembrie 2018, ora 19:00, readuce pe scena Teatrului Colibri Craiova o distributie de exceptie, actorii Marcel Iures si George Mihaita. Regia spectacolului este semnata de Alexandru Dabija, coloana sonora de Ovidiu Pacurar, iar muzica de Razvan Mirica. Spectacolul reconfirma succesul la public al productiilor ACT si dorinta acestuia de a vedea creatii teatrale formidabile.
Cele doua spectacole nu sunt recomandate persoanelor cu varsta sub 16 ani!
20 LEI/PERS.: pret unic pentru aceste spectacole
Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.

Parteneriatul Teatrului Colibri Craiova cu Teatrul ACT Bucuresti a inceput la finele anului 2014, sub genericul Colibri intr-un ACT, primul spectacol fiind „Absolut!“ dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga, cu Marcel Iures, in regia lui Alexandru Dabija. In tot acest timp, spectacolele ACT s-au jucat in premiera la Craiova, Teatrul Colibri fiind singurul din tara cu microstagiune constanta a institutiei bucurestene, datorata apetentei publicului craiovean pentru acest gen de spectacole, lucru remarcat, spre exemplu, la „Absolut!“, care s-a jucat pentru a treia oara cu sala plina.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.