Teatrul Colibri Craiova, invitat în Bulgaria, la Festivalul Internațional „Zilele păpușilor“

0
197

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova onorează invitația Teatrului de Păpuși de Stat din Burgas – Bulgaria și participă cu spectacolul „Zorro“ la Festivalul Internațional de Păpuși „Zilele păpușilor“, festival desfășurat în aer liber, ajuns acum la ediția cu numărul 10.

„Zorro“, spectacolul selectat de organizatorii festivalului de la Burgas, este realizat pe un scenariu și în regia lui Cristian Mitescu, cu scenografia semnată Oana Micu și Tiberiu Toitan, asistent scenografie Gabriela Oprița, coregrafia Ionuț Sergiu Anghel, muzica Alexandru Berehoi. Regăsim în distribuție actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu.

„Zorro“ este un spectacol de păpuși non-verbal, inspirat de povestea clasică. Spectacolul este o combinație de elemente de dans spaniol, păpuși cu articulații multiple și actori, care construiesc împreună o poveste epică plină de acțiune, umor, pasiune și fantezie.

Teatrul Colibri Craiova va fi reprezentat la cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional „Zilele Păpușilor“ de la Burgas în perioada 1 – 4 august, spectacolul „Zorro“ fiind prezentat publicului joi, 3 august 2023, ora 20:30.

„Zilele Păpușilor“ nu este un festival competitiv și are ca scop prezentarea diferitelor stiluri de păpuși publicului bulgar.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.