Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Teatrul Colibri Craiova, la Festivalul International de Teatru pentru Copii

Teatrul Colibri Craiova, la Festivalul International de Teatru pentru Copii

Share ..

Teatrul Colibri Craiova, la Festivalul International de Teatru pentru Copii

ARLECHINO – Caravana Poveştilor Brașov!

 

La invitația Teatrului pentru copii „Arlechino“ Braşov, Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova prezintă spectacolul Prințul Broască, luni, 29 mai 2017, în cadrul celei de-a III-a ediții a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii ARLECHINO – Caravana Poveştilor Brașov.

Dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, în regia lui Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, Prințul Broască îi are în distribuție pe actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

Spectacolul Prințul Broască a fost distins în anul 2014 cu Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver“ de la Galați, iar în 2013 cu Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriței Adriana Ioncu, și cu Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva, la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck“ de la Cluj-Napoca.

Teatrul Colibri Craiova, la Festivalul International de Teatru pentru Copii

„Prințul Broască este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart“ – Todor Valov, regizor.

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Spectacol de teatru pentru copii 1 iunie Craiova

Bebevesel.ro aduce în Craiova , joi 1 iunie 2017  ora 11.00 la Casa Armatei,un spectacol plin de magie pentru copii:...

Închide