Teatrul Colibri Craiova, pregătit cu povești pentru prima întâlnire cu spectatorii din 2022!

Teatrul Colibri Craiova, pregătit cu povești pentru prima întâlnire cu spectatorii din 2022!

Teatrul pentru copii și Tineret Colibri Craiova deschide anul cu spectacole, expoziție și  aplicații pentru „Carnivale“, ediția din 2022 a Festivalului Puppets Occupy Street. 

 

Călătoria începe sâmbătă, 08 ianuarie 2022, la ora 18:00, cu spectacolul „Sarea în bucate“, adaptare după Petre Ispirescu, scenariul şi regia Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei-Moraru. În distribuție regăsim actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Marin Fagu, Daniel Mirea, voci: Mugur Prisăcaru, Ilie Turcu. 

 

Duminică, 09 ianuarie 2022, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul „Dănilă Prepeleac“, de Ion Creangă, adaptare, dramatizare și regie Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Oana Stancu, Daniel Mirea / Emanuel Popescu, Cosmin Dolea.

Citeste si :  Eco Sud sau Eco Mafia ? Afacerea care a adus miliarde de euro italienilor

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

 

Poveștile ocupă nu doar scena la Teatrul Colibri. Foyer-ul le propune spectatorilor expoziția „Portret de festival“, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu și care este o călătorie de colecție prin „Dystopia“, ediția din 2021 a Festivalului Puppets Occupy Street.

 

Între timp, sunt deschise aplicațiile pentru ediția cu numărul 9 a Festivalului Puppets Occupy Street, a cărei temă este „Carnivale“ și care are 6 secțiuni: spectacole, concerte, expoziții, arte plastice și vizuale, filme de scurt metraj și animație, ateliere. Detaliile privind aplicațiile sunt publicate pe site-ul festivalului www.puppetsoccupystreet.com. Data limită pentru trimiterea acestora este 15 februarie 2022.

 

Citeste si :  Craiova, scena internationala, timp de cinci zile, pentru artele spectacolului

Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

Citeste si :  Craiova impartita in doua : FC U Craiova 1948 si CS U Craiova !

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis.

 

Vă așteptăm cu drag la teatru!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Jurnalde Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.