Teatrul Colibri Craiova se alatura campaniei„Artistii pentru artisti“

0
55

Teatrul  Colibri Craiova se alatura  campaniei„Artistii pentru artisti“ 1Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova se alatura teatrelor din Romania care sustin Campania Nationala „Artistii pentru artisti“, organizata de UNITER (Uniunea Teatrala din Romania), cu scop umanitar, prin care, in lunile martie si aprilie, se strang fonduri pentru artistii de orice varsta, din toata tara, care au probleme medicale si o sanatate precara, dupa cum se arata in comunicatul UNITER.
In aceasta campanie, Teatrul Colibri va prezenta miercuri, 20 martie 2019, la ora 10:30, de Ziua Internationala a Teatrului pentru copii si tineret, spectacolul Puiul de Om din Cartea Jungle

Citeste si :  Ca-n povesti si in ultimul week-end cu spectacole din 2018, la Teatrul Colibri

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00. Pret bilet: 5 lei.
UNITER a anuntat ca si anul acesta cateva zeci de institutii teatrale din Bucuresti si din tara au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie si aprilie, incasarile din vanzarea de bilete urmand a fi directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala
Actorii Emilia Popescu si Marius Manole sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artistii pentru artisti“ si va invita sa luati parte la schimbarea de atitudine fata de situatia delicata a artistilor nostri aflati in dificultate.

Pe site-ul www.uniter.ro a fost publicata lista completa a reprezentatiilor care se vor juca in editia cu numarul 18 a campaniei “Artistii pentru artisti”.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.