Teatrul Colibri, la final de Stagiune 2018 / 2019, cu personaje de poveste si noi provocari pentru Festivalul Puppets Occupy Street

0
371

Teatrul Colibri, la final de Stagiune 2018 / 2019, cu personaje de poveste si noi provocari pentru Festivalul Puppets Occupy Street 1Spectacolele „Gogoasa si Nazdravanul Petrisor“ si „Invitatie la joaca“ anima week-end-ul care inchide stagiunea la Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova.

Gogoasa si Nazdravanul Petrisor isi dau intalnire cu publicul sambata, 15 iunie 2019, la ora 18:00, in spectacolul adaptare dupa povesti populare rusesti, cu scenariul si regia semnate de Alla Cebotari, pe care o regasim si in distributie alaturi de actorii Emanuel Popescu si Daniel Mirea. Scenografia este creata de Iulia Goanta, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Citeste si :  O istorie de 70 de ani, povestita intr-o seara de gala la Teatrul Colibri

Duminica, 16 iunie 2019, ora 11:00 este rezervata pentru Invitatie la joaca, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanta, de si in regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustatiu Gregorian, coloana sonora Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Carstea, Daniel Mirea, Alis Ianos.

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica in intervalul 10:00 – 13:00.
Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului.
Reamintim ca dupa ora inceperii spectacolului accesul in sala nu mai este permis.

Finalul stagiunii nu inseamna si vacanta pentru Teatrul Colibri, ci motoare turate pentru editia REvolution, cea cu numarul 6, a Festivalului Puppets Occupy Street, care se va desfasura ca in fiecare an in perioada 25 august – 1 septembrie. Si aceasta editie va transforma strazile Craiovei, timp de 8 zile, in scene pentru diversitatea, provocarile si curiozitatile acestui univers fascinant pe care festivalul il promoveaza: arta animatiei.

Citeste si :  Personaje de poveste ocupă scena Teatrului Colibri, în primul week-end din februarie

Va multumim pentru bucuria de a fi trait impreuna o stagiune cu povesti si personaje dragi si va asteptam cu drag la Festivalul Puppets Occupy Street, 25 august – 1 septembrie, Craiova 2019!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.