Teatrul Colibri redeschide sala de spectacole din 8 mai!

0
191

Teatrul pentru copii și tineret Colibri anunță cu drag publicul că, începând de sâmbătă, 8 mai 2021, se poate bucura din plin de spectacole, după o pauză de o lună de zile, alături de actorii dragi, de povești, păpuși și personaje minunate. Spectacolele de care ne vom bucura în luna mai sunt: De-a capra cu trei iezi, Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, Zâna Tăiețeilor, Prințul Broască, Cenușăreasa, Ursul păcălit de vulpe, Puiul de Om din Cartea Junglei, Povestea celor trei purceluși.

 

Sâmbătă, 08 mai 2021, la ora 18:00 este programat spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

 

Duminică, 09 mai 2021, ora 11:00 este rezervată spectacolului Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

 

Biletele se vor putea procura de la Agenţia Teatrului Colibri, începând de marți, 4 mai 2021, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00; tel.: 0251.412.473. Preț bilet: 13 lei / pers.

 

Agenția de bilete se va închide cu 15 minute înainte de spectacol, accesul în sală nemaifiind permis după începerea acestuia.

 

Vă așteptăm cu drag la teatru! Sărbători cu bine, tuturor!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.