Teatrul Colibri tureaza motoarele pentru noua stagiune! Din 21 septembrie, povestile si papusile se reintorc pe scena.

0
455

Dupa maratonul Puppets Occupy Street – REvolution Edition 2019, festival cu peste 400 de evenimente, zeci de mii de spectatori, artisti si companii de teatru private din 23 de tari, pe care l-a incheiat la 1 septembrie, Teatrul pentru copii si tineret Colibri are deja pregatite povestile Stagiunii 2019/2020. Porneste intr-o noua aventura creativa cu spectacole la sediu, ateliere de creatie, participari la festivaluri la Cluj-Napoca, Slatina, Arad, Timisoara.

Sambata, 14 septembrie 2019, va prezenta spectacolul De-a capra cu trei iezi la WonderPUCK Street Festival – editia a III-a, in Cluj-Napoca, la invitatia Teatrului de Papusi „Puck“.
Miercuri, 18 septembrie 2019, un alt spectacol din repertoriul Colibri va calatori, de aceasta data la Slatina. Este vorba despre Prietenii Motanului Incaltat, spectacol inclus de Centrul Judetean de Arta si Cultura Olt in programul Festivalului de Arte si Traditii Romanesti, alaturi de ateliere de creatie si animatie stradala (18 – 19 septembrie).

Teatrul Colibri tureaza motoarele pentru noua stagiune! Din 21 septembrie, povestile si papusile se reintorc pe scena.
Teatrul Colibri tureaza motoarele pentru noua stagiune! Din 21 septembrie, povestile si papusile se reintorc pe scena.

Din 21 septembrie, se vor relua spectacolele la sediul teatrului, astfel:

Sambata, 21 septembrie, ora 18:00 – Cenusareasa
Duminica, 22 septembrie, ora 11:00 – De-a capra cu trei iezi
Sambata, 28 septembrie, ora 18:00 – Prietenii Motanului Incaltat
Duminica, 22 septembrie, ora 11:00 – Ursul pacalit de vulpe

Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri. Reamintim ca dupa ora inceperii spectacolului accesul in sala nu mai este permis.

De asemenea, de luni, 23 septembrie, de la ora 00:01, vor incepe inscrierile la atelierele de creatie din cadrul Fabricii de povesti electroColibri, din prima serie a Stagiunii 2019 / 2020.

Participarile la festivaluri vor continua si luna viitoare. Primul popas va fi facut la Arad, la Festivalul International de Teatru de Animatie „EUROMARIONETE“ – editia 20, marti, 2 octombrie, cu Puiul de Om din Cartea Junglei, spectacol care a doua zi, miercuri, 3 octombrie, va fi vazut de publicul din Timisoara, la Festivalul International de Animatie „Sub bagheta lui Merlin“ – editia a IV – a. Doua saptamani mai tarziu, miercuri, 16 octombrie, trupa Teatrului Colibri revine la Cluj-Napoca, de data aceasta cu spectacolul Chirita in Iasi, la Festivalul International al Teatrelor de Papusi si Marionete „Puck“ – editia 18.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.