Teatrul National Craiova program 04-10 Decembrie

0
453

Teatrul National Craiova ne propune 3 piese in zilele ce urmeaza : “Exploziv” Miercuri / 06 dec / 19:00 in sala Studio , “Elefantul din cameră sau The Vibrator Play” Joi / 07 dec / 19:00 si Vineri / 08 dec / 19:00 in sala Mare si Pescărușul
Sâmbata / 09 dec / 19:00 in sala Mare.
EXPLOZIV de Elise Wilk, regia Andrei Măjeri
Durata: 75 min
Scenografia: Alexandra Panaite
Muzica: Andrei Măjeri
Genul spectacolului: Tragi-comedie
Foto: Florin Chirea
Video: Florin Chirea
Regia Tehnica: Bogdana Dumitriu
Sufleor: Ramona Popa
Într-o școală cu principiul diversității, o clasă multiculturală (cu afro-americani, latino și un evreu victimă a bullying-ului), apare noul elev, Denis care schimbă ierarhiile devenind preferatul fetelor, mai influent decât șeful clasei, carismatic, rebel și autentic. Spectacolul „Exploziv” este o poveste despre o vârstă fragilă – adolescența, cu visele și nesiguranțele ei, o poveste despre prietenie și prima dragoste, despre relația părinți-copii și cea elev-profesor, despre raporturi de putere între colegii de clasă și dorința de popularitate.
Trailer Spectacol :

ELEFANTUL DIN CAMERĂ SAU THE VIBRATOR PLAY
Sarah Ruhl, regia Dragoş Alexandru Muşoiu
Durata: 2h 40 min. cu pauză
Scenografia: Andreea Simona Negrilă
Muzica: Tibor Cári
Genul spectacolului: Comedie neagră
Traducerea: Dragoş Alexandru Muşoiu
Decor: Andreea Simona Negrilă
Costume: Elena Gheorghe
Regia Tehnica: George Dulămea
Sufleor: Ramona Popa
Într-un decor care amintește de cabinetul doctorului Caligari, personajele spectacolului „Elefantul din cameră sau The Vibrator Play” descoperă sensuri nebănuite în viața lor sentimentală… și nu numai. Doctorul Givings, autodeclarat om de știință, adorator al lui Thomas Alva Edison, experimentează în zona sexualității reprimate, prin impulsurile electrice ale unui aparat de el construit.
Trailer spectacol :

PESCĂRUŞUL
A.P.Cehov, regia Yiannis Paraskevopoulos
Durata: 160 min cu pauză
Scenografia: Lia Dogaru
Muzica: Manos Milonakis
Versiunea Scenică: Yiannis Paraskevopoulos
Genul spectacolului: Dramă
Traducerea: Mașa Dinescu, Moni Ghelerter şi R. Teculescu
Decor: Lia Dogaru
Costume: Lia Dogaru
Asistent Regie: Laurenţiu Tudor
Foto: Florin Chirea
Video: Florin Chirea
Regia Tehnica: George Dulămea
Sufleor: Ramona Popa
Faimoasa actriță Arkadina sosește în vacanță la moșia de la țară a fratelui ei, Sorin, unde asistă împreună cu scriitorul Trigorin la un spectacol cu o piesă scrisă de Treplev, fiul Arkadinei. În acest spectacol regizat chiar de autorul piesei, joacă Nina, o tânără care locuia pe moșia învecinată și care visează să devină actriță. Trigorin este un scriitor deja celebru, pe care Nina îl admiră și, cunoscându-l se îndrăgostește de acesta. Ultimul act al piesei se petrece la doi ani distanță, tot în casa lui Sorin, unde aflăm ce s-a întâmplat între timp: Nina șiTrigorin au locuit pentru un timp împreuna în Moscova până când el a abandonat- o reîntorcându-se la Arkadina.
Trailer spectacol :

Între 13 și 17 decembrie, Centrul Național al Dansului București și Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova prezintă, în premieră, o ministagiune de dans contemporan!
Pe scena principală a Teatrului din Craiova vor fi prezentate patru spectacole semnate de Mihaela Dancs, Andreea David, Simona Deaconescu și Andreea Novac. De asemenea, Andreea Novac va susține și un atelier de dans contemporan.
13 decembrie, ora 19.00 – CounterBODY, de: Simona Deaconescu

14 decembrie, ora 17.00 – Nud de femeie brunetă, de/cu: Andreea David

14 decembrie, ora 18.30 – 37 minutes of make believe, de/cu: Andreea Novac

15 decembrie, ora 18.00 – Coregrafie de Grup, de: Mihaela Dancs

16 – 17 decembrie, între orele 11.00 și 14.00 –Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.