Teatrul National “Marin Sorescu” din Craiova vinde bilete online pentru spectacolele din noua stagiune

0
568
Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova vinde bilete online pentru spectacolele din noua stagiune
Teatrul National “Marin Sorescu” din Craiova vinde bilete online pentru spectacolele din noua stagiune

Teatrul National din Craiova (TNC) a pus in vanzare biletele pentru spectacolele din noua stagiune artistica, 2018-2019. Le puteti achizitiona online, de pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet , la reprezentatiile programate pana la sfarsitul acestui an.

Institutia isi va relua activitatea cu o premiera: „Aiax” in regia lui Mihai Maniutiu, unul dintre cei mai importanti creatori romani de teatru, anuntata pentru data de 21 septembrie 2018, ora 19.00. Urmatoarele reprezentatii vor avea loc pe 22 septembrie, 4 octombrie si 9 noiembrie. O alta premiera va fi – pe data de 19 octombrie, in Sala Studio – „Retro Electro”, pusa in scena de Bogdan Georgescu, cu reprezentatii in 20, 21 si 28 octombrie si 8 noiembrie.
Tot la inceputul noii stagiuni veti putea (re)vedea spectacolul a carui premiera a incheiat stagiunea precedenta, chiar luna trecuta: „Batranul si eutanasierul”, de Ionel Buse – piesa castigatoare a Concursului international de dramaturgie Craiova Drama 2015, organizat de Universitatea din Craiova si TNC. Cinci reprezentatii sunt programate pana la final de an: pe 23 si 30 septembrie, 6 si 27 octombrie, 24 noiembrie.

De asemenea, aveti inca de pe-acum la dispozitie bilete la spectacolele „Elefantul din camera” de Sarah Ruhl, regia Dragos Alexandru Musoiu (11 octombrie); „Disco 84” (20 octombrie); „Autorul” de Tim Crouch, in regia lui Bobi Pricop (1 noiembrie); „Nopti ateniene” / „Athens by night”, regia Charles Chemin (2 noiembrie); „Napasta” in regia lui Kincses Elemer (3 noiembrie); „Gaitele” de Alexandru Kiritescu, regia Alexandru Boureanu (4 si 21 noiembrie); „Salvatorii melcilor” – text si regie Bogdan Cristian Dragan (10 noiembrie); „Fete” dupa un colaj de texte de Molière, in regia Andreei Ciocirlan (22 noiembrie).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.