Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Teatrul pentru copii si tineret Colibri, invitat la Festivalul International de Animatie „Gulliver“ Galati!

Teatrul pentru copii si tineret Colibri, invitat la Festivalul International de Animatie „Gulliver“ Galati!

Teatrul Colibri Craiova prezinta miercuri, 16 mai 2018, spectacolul Frumoasa din padurea adormita, in cadrul Festivalului International de Animatie „Gulliver“ – editia a XXVI-a, organizat de Teatrul de Papusi „Gulliver“ din Galati.

Frumoasa din padurea adormita, comedie muzicala pentru copii, de Cristian Pepino, dupa Fratii Grimm, scenografia Vlad Tanase, muzica Dan Balan, ne propune o noua versiune a povestii, o versiune vesela, cu actori, papusi si o muzica incantatoare, un spectacol dinamic, plin de viata, culoare si ritm, cu decoruri si costume de inspiratie clasica. In distributie: Alla Cebotari, Rodica Prisacaru, Ionica Dobrescu, Alis Ianos, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Mugur Prisacaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.
Spectacolul se va juca pe 16 mai, de la ora 13:30, in sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini“ din Galati.
Publicul Festivalului „Gulliver“ a putut vedea si la editia din 2014 un spectacol al Teatrului Colibri Craiova. Este vorba de Printul Broasca, dramatizare de Veselin Boidev dupa Fratii Grimm, in regia lui Todor Valov.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  FESTIVALUL PUPPETS OCCUPY STREET, EDIŢIA A IV – A, AIR EDITION, CRAIOVA, 25 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE 2017

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.