Tel Drum a cerut executarea silita a comunei in care a copilarit Liviu Dragnea

0
52

Tel Drum a cerut executarea silita a comunei in care a copilarit Liviu Dragnea 1

Compania de construcții Tel Drum, judecată într-un dosar penal și care și-a cerut recent insolvența, a dat în judecată primăria comunei Saelele din județul Teleorman pentru datorii restante, solicitând instanței emiterea unei ordonanțe care să oblige primăria la plata acestora, informează profit.ro.Potrivit informațiilor publice disponibile, primăria Saelele a încheiat în 2012 un contract cu Tel Drum de aproape 4 milioane lei pentru lucrări de construire a unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare a apelor uzate în localitate. Liderul PSD, Liviu Dragnea, al cărui nume a fost asociat frecvent cu Tel Drum, inclusiv de către DNA, el negând de fiecare dată orice legătură cu compania, s-a născut în comuna Grația din Teleorman și a copilărit în comuna Saelele din același județ.

Citeste si :  Fostul judecator CCR Toni Grebla va fi noul secretar general al Guvernului

În august 2016, el a participat la inaugurarea unui cămin pentru persoane în vârstă în comună, realizat cu fonduri UE, și a asistat la meciul de fotbal din finala Cupei Teleormanului între Voința Saelele și Rapid Buzescu, primind și o diplomă de excelență pentru ”implicarea în dezvoltarea comunei Saelele și contribuția adusă la creșterea nivelului calitativ al fotbalului din județul Teleorman”.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  Ce este Statul Paralel ? PSD a creat Statul Paralel de ani buni ..

De altfel, potrivit GSP.ro, proprietarul în acte al clubului de fotbal Voința Saelele era, cel puțin la acea dată, șoferul lui Dragnea, Mădălin Ioniță, iar finanțator – fiul președintelui Camerei Deputaților, Valentin Dragnea.

Primarul PSD al comunei Saelele, Gabriel Cârjan, este în funcție din 2004. În 2014, el s-a remarcat prin faptul că s-a dat singur în judecată. Mai precis, în calitate de profesor la școala din Saelele, a dat în judecată primăria localității, condusă tot de el, cerând dobânzi la diferențele salariale pe care le obținuse prin altă hotărâre judecătorească.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.