Tel Drum i-a vandul fiului lui Dragnea super-vila PCR din Turnul Magurele, terenuri si cladiri la pret de nimic

0
519

Tel Drum i-a vandul fiului lui Dragnea super-vila PCR din Turnul Magurele, terenuri si cladiri la pret de nimic 1Pe masura ce dosarul Dragnea-Tel Drum avanseaza apar noi detalii despre modul in care seful PSD controleaza intreg Teleormanul, dar si informatii care dovedesc legatura din el si companie.

In raportul realizat de administratorul judiciar, publicat in 4 martie 2019, apar dovezi ca Tel Drum a vandut in ianuarie 2018 mai multe imobile firmei Zooveg 2010 SA, in prezent Nutrelo Group, controlata de Stefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, informeaza Ziare.com.

La firma lui Dragnea Jr. au ajuns mai multe imobile in Saelele (Teleorman) si Turnu Magurele (Teleorman), terenuri arabile si viticole, toate doar pentru suma de 490.000 de lei, aproximativ 110.000 de euro.

Printre bunurile cumparate este si fosta casa de protocol a PCR, care se afla pe un domeniu impresionant, inconjurat de pomi ce tin interiorul departe de ochii oamenilor.

In cazul culturilor de vita de vie era vorba de terenuri situate in extravilanul orasului Turnu Magurele in suprafata de aproximatiov 25.000 mp.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.