Telenovela cu noul stadion continua ..

0
127
Sursa foto : facebook Compania Natională de Investitii
Sursa foto : facebook Compania Natională de Investitii

In ultima sedinta a Consiliului Local , a fost votat alocarea a 250.000 de euro pentru inaugurarea noului stadion din Craiova . La asemenea suma putem spune ca ne aducem aminte de ceremoniile facute in epoca Ceausescu de 23 august si la alte zile . Cu defilari si recunoasterea meritelor dar pe bani grei , actuala administratie “reuseste” sa finalizeze un proiect ce trebuia realizat cu mult timp in urma . Daca aruncam o privire se inaugureaza doar stadionul , celelalte anexe inca sunt pe departe finalizate … deci motiv de alte panglici ?

Am lasat sa fiu ultimul care discuta despre acest stadion pentru ca in multe randuri am spus ca nu au fost respectate multe detalii tehnice .

Inaugurarea cu FCSB a picat din cauza celor de la ISU , am visat ca Nationala joaca cu Turcia lui Lucescu aici , iarasi vis !

Citeste si :  Domnule Genoiu cum vreti sa ramaneti in ISTORIE ? Un comunist sau ... Lasati craiovenii sa se bucure de FOTBAL !

Primăria a și dat drumul la procedura de achiziție publică. Invitația de participare a fost postată azi de edili, data inaugurării fiind de 29 octombrie.

Asta în varianta optimistă, funcționarii primăriei precizând în document că, în situația în care municipalitatea se va afla în imposibilitatea de a stabili inaugurarea pe 29 octombrie, atunci evenimentul va fi reprogramat până la finalului lui 2017 sau, în caz de nevoie, la o dată ulterioară.

Telenovela cu noul stadion continua .. 1

Potrivit documentației întocmite de funcționarii primăriei, data limită de depunere a ofertelor este stabilită pentru ziua de luni, 23 octombrie 2017, la ora 10.00.

Citeste si :  Lucian Sauleanu si-a lansat oficial candidatura pentru Primaria Craiova

Abonamente vandute la jumatate din pretul inaugurarii stadiolui .

Cum la noi este o nebunie totala aflam ca pretul biletului de inaugurare este undeva la 60 de lei iar un abonament costa 135 de lei .. intreb si eu ce ai alege ? Sa platesti doar un meci sau sa cumperi un abonament care este dublu ?

Sunt curios de contractul pe care echipa CS U Craiova il semneaza pentru a juca meciurile pe noul stadion . Acest lucru trebuie sa fie public pentru ca acest stadion nu este al unui singur om .. este al intregii comunitati !

“Arena din Bãnie aratã spectaculos! Iatã imagini surprinse de la ultimele pregãtiri înainte de recepția la terminarea lucrãrilor!

Dat fiind interesul crescut manifestat de dumneavoastrã, prin multiplele mesaje trimise, privind desfãşurarea întregului proces la arena sportivã, vã confirmãm faptul cã la începutul sãptãmânii viitoare se vor semna actele de finalizare a recepției la terminarea lucrărilor, urmând ca stadionul sã fie predat primăriei Craiova.

Citeste si :  Lucian Sauleanu , candidatul independent la functia de primar al Craiovei : "Oamenii au nevoie de un oras dezvoltat, curat, modern si sigur pentru a se intoarce in Craiova."

Precizăm că decizia organizării meciurilor nu cade în sarcina CNI, disputele sportive fiind obligația exclusivă a primăriei Craiova și a Clubului de Fotbal CS Universitatea Craiova.” se mentioneaza pe pagina de facebook a Companiei Nationale de Investitii ..

O singura problema am la aceasta postare : Clubului de Fotbal CS Universitatea Craiova care defapt este CS U Craiova ce legatura are cu acest stadion ?

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.