Televizarea partidei dintre FCU Craiova și CSU Craiova, incertă

1
182

Televizarea partidei dintre FCU Craiova și CSU Craiova este incerta in acest moment.
FCU Craiova a emis un comunicat prin care a anuntat acest lucru.

“Având în vedere situația contractului privind cedarea drepturilor TV de către LPF, posibilitatea ca meciul de duminică, 7 august, de la ora 21:30, dintre Fotbal Club Universitatea 1948 și CSU să fie televizat este redusă.

Prin urmare, toți cei interesați să urmărească acest meci sunt rugați să-și achiziționeze bilete.

O decizie finală se va lua în scurt timp.”, se mentioneaza in comunicat.

Situatia este una destul de ciudata avand in vedere ca banii care trebuia sa fie virati catre cluburi nu s-a realizat.

„Noi n-avem un contract cu Mititelu, noi avem un contract cu LPF. Am plătit din vara lui 2017 aproape 200 de milioane de euro pentru fotbalul din Liga 1. Meciul dintre cele două Craiove este plătit în avans, la fel ca toate meciurile din etapele viitoare de campionat. Nu vreau să intru în niciun fel de polemică cu domnul Mititelu, e într-un mood de fight, se ceartă cu toată lumea, cu domnul Rotaru, cu domnul Becali, cu FRF, cu jurnaliștii, cu LPF.

Eu am încercat să vorbesc cu domnia sa, l-am sunat, nu mi-a răspuns, n-a revenit nici cu un apel. Am înțeles că domnul Mititelu a spus că drepturile TV sunt prea mici. Ar trebui mai mult de 100.000 de euro pentru un meci?”, a declarat Nicoară în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

„Dacă meciul nu va fi televizat, vor fi penalizări pe care le vor suporta toate echipele din Liga 1. Așa cred, asta va fi o decizie a Ligii, a Adunării Generale LPF”, a mai precizat șeful eAD.

Imediat după intervenția lui Nicoară, Adrian Mititelu a intervenit telefonic în aceeași emisiune pentru a susține că partida cu CSU Craiova „mai mult ca sigur nu va fi televizată” și să repete problema întârzierii banilor din drepturile TV.

„Nu costă 100.000 de euro un meci, așa cum a spus domnul Nicoară, poate 100.000 de euro pe meci plătește Digi, dar la Ligă nu ajung atâția bani. LPF e într-o situație dificilă, dacă în 2-3 zile problema nu se rezolvă, probabil vom avea altă licitație pentru drepturile TV.

Meciul mai mult ca sigur nu va fi televizat! După ce că aduc bani de acasă, acum trebuie să trec cu vederea și întârzierea banilor puțini care trebuie să vină din drepturile TV? Din ce am văzut eu azi la Ligă, contractul a ieșit din termen și din cadru.

Și n-am făcut chestia asta că am nevoie să vină lumea la meci, vă dau cuvântul de onoare, oricum jucam cu casa închisă. Vor fi cel puțin 20.000 de oameni pe stadion”, a declarat Mititelu.

Despre problema întârzierilor, Nicoară s-a rezumat să spună: „Sunt lucruri care țin de relația noastră cu LPF. În lumea asta perfectă în care activăm noi, sesizați și dumneavoastră ghilimele, în astfel de situații ne așezăm la masă cu domnul Gino Iorgulescu, cu domnul Justin Ștefan, căutăm soluții și încercăm să rezolvăm problemele”.

FANATIK a luat legătura cu conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, care a oferit o reacție prin vocea secretarului general Justin Ștefan.

„Nu pot să comentez sau să divulg date din contract pentru că există clauze de confidențialitate. Nu pot să divulg absolut nimic. Nici măcar faptul dacă s-au plătit sau nu banii”, a declarat Justin Ștefan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.