Home » Sport » Alte Sporturi » Tenis : Irina Begu si Raluca Olaru au castigat trofeul BRD Bucharest Open in proba de dublu

Tenis : Irina Begu si Raluca Olaru au castigat trofeul BRD Bucharest Open in proba de dublu

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Irina Begu si Raluca Olaru au castigat trofeul BRD Bucharest Open in proba de dublu

Irina Begu si Raluca Olaru au castigat trofeul BRD Bucharest Open in proba de dublu

Treizeci de minute atât a avut Irina Begu la dispoziție pentru a trăi bucuria câștigării trofeului de la simplu și în același timp a se scutura de ea. Pentru că alături de Raluca Olaru a intrat pe același teren pentru încă un trofeu. Pe o vreme puțin mai prietenoasă și cu mai puțini spectatori în tribune, Raluca și Irina le-au înfruntat pe Elise Mertens și Demi Schuurs.

Irina Begu si Raluca Olaru au devenit campioanele turneului de la București, după ce le-au învins în finala de ieri seară pe Elise Mertens și Demi Schuurs cu 6-3, 6-3.

Hrănite din euforia Irinei Begu și de determinarea lui Olaru, primul set a curs lin în favoarea româncelor care l-au confiscat cu 6-3. Apoi Elise și Demi s-au adunat mai bine, au găsit puțină inspirație și au reuși să întoarcă un scor care părea să ia proporții. Însă româncele aveau o misiunea, aceea de a pune punct turneului într-o sărbătoarea tricoloră. Și așa a fost. Raluca și Irina s-au impus cu 6-3, 6-3, iar îmbrățișarea lor a sigilat această ediție a BRD Bucharest Open.

Pe harta trofeelor lor de la dublu a apărut acum și Bucureștiul, o hartă pe care pentru Raluca Olaru mai erau șase orașe, iar pentru Irina patru. Dar trofeul de acasă e mereu în centrul inimii, una care bate puternic pentru tenis.

“E important că am câștigat acest trofeu. E încununarea supremă a muncii pe care am depus-o și e special fiindcă este alături de Irina și pentru că este acasă”- Raluca Olaru

“La simplu a fost greu, cred că s-a văzut pe teren, era foarte cald, ambele am suferit, dar a trebuit să ne adaptăm, ea este o jucătoare solidă, ia mingea foarte repede. Din momentul în care mi-am intrat în ritm cred că am fost mult mai agresivă şi am reuşit să îmi câştig punctele mai uşor. În momentul de faţă nu realizez care ar fi cel mai bun meci de până acum, însă chiar dacă au fost multe meciuri pe care le-am pierdut anul acesta mă simţeam bine pe teren. Bineînţeles că era oboseală (la dublu), după un meci de două ore, jucând la 40 de grade, bineînţeles că s-a simţit, dar am încercat să fiu cât mai rapidă, Raluca m-a ajutat enorm şi ne-am făcut meciul mult mai uşor. Mă bucur că joc ambele finale şi sper să le câştig, va fi o zi grea. Mă bucur că meciurile încep la ora 17.00, sper să nu mai fie la fel de cald ca astăzi, însă o zi plină. Sper să le câştig şi să-i fac pe români fericiţi. Va fi o victorie mare pentru mine”, a spus ieri Begu


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal Devis Mangia : Nu cred ca a fost vorba de presiunea meciului cu Milan

CS Universitatea Craiova – Concordia Chiajna, 1-1, în cea de a doua etapă a Ligii I Betano. Golurile acestui meci...

Închide