Tenorul ŞTEFAN von KORCH revine la Craiova în Carmina Burana, pe 19 iulie în cadrul Craiova Summer Fest, chiar înaintea de a debuta în aceeaşi lucrare la Palermo

0
142

Prezenţă de marcă în cadrul Craiova Summer Fest: tenorul ŞTEFAN von KORCH revine la Craiova în Carmina Burana, pe 19 iulie, chiar înaintea de a debuta în aceeaşi lucrare la Palermo. După o apariţie de succes în Spania şi în preambulul debutului în Carmina Burana în seria de concerte Palermo Classica, tenorul Ştefan von Korch revine la Craiova pentru a interpreta celebra cantată a lui Carl Orff, alături de Filarmonica Oltenia pe 19 Iulie, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, în cadrul Craiova Summer Fest.

Despre lucrarea în care va cânta la Craiova, Ştefan von Korch spune: “Carmina Burana este foarte impresionantă din toate punctele de vedere. Este o lucrare solicitantă, dar cu satisfacţii mari, cu linii solistice şi corale superbe şi aranjamente orchestrale copleşitor de bogate. O experienţă sonoră de mare intensitate, pe care nimeni nu o uită.”

Pentru iubitorii genului vocal-simfonic, concertul înseamnă bucuria de a audia cea mai cunoscută cantată din lume, îndelung aşteptată şi aclamată pretutindeni, dar şi şansa unică de a=l asculta pe tenorul Ştefan von Korch chiar înaintea debutului în aceeaşi lucrare pe prestigioasa scenă Palermo Classica, unde va concerta pe 26 Iulie şi 1 August. Ştefan von Korch este actualmente cel mai solicitat solist pentru vocea de tenor din Carmina Burana, partitură pe care deja a interpretat-o de peste 35 de ori.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.