Teodor Sas : Groapa de gunoi este o problemă tot mai mare

0
268

Astăzi, 24.07.2023, la sediul PNL Dolj, a avut loc o conferință de presă susținută de președintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea și Teodor Sas, consilier municipal PNL Craiova.
Teodor Sas a ridicat mai multe probleme legate de modul în care este administrat oraşul nostru. Prima problemă evidenţiată de consilierul liberal privește modul în care sunt realizate lucrările de asfaltare în Craiova.

”Am tot semnalat în ultimii ani faptul că lucrarile Companiei de Apă nu sunt executate aşa cum trebuie. Un exemplu în acest sens este strada ”Henry Ford”, unde, după lucrările efectuate, asfaltul s-a lăsat foarte rău. De asemenea, în jurul gurilor de canalizare din oraş nu sunt făcute lucrări corespunzătoare, iar acestea devin adevărate cratere. Rog primăria şi Compania de Apă să efectueze aşa cum trebuie aceste lucrări.” a afirmat Teodor Sas.
În continuarea conferinţei, consilierul PNL Craiova s-a mai referit la creșterea taxei de salubrizare cu 50%, de la 12 lei/lună la 18 lei/lună pentru persoane fizice. Pentru persoanele juridice care nu au contract cu salubritatea taxa a crescut cu 350%, până la valoarea de 502 lei/mc.

”Consilierii PNL au votat împotriva acestei decizii. Deși costul a crescut, nu am observat nicio îmbunătățire a colectării deșeurilor. Un lucru şi mai grav, oamenii de bună-credinţă, care au plătit taxele şi impozitele locale până la 31 martie a.c, primesc acum adrese că a crescut taxa de salubrizare şi sunt chemaţi să plătească diferenţa.” a precizat consilierul liberal.

”Și pentru că am vorbit despre acest subiect, groapa de gunoi este o problemă tot mai mare. Mirosul devine pe zi ce trece tot mai insuportabil. Într-adevăr este o situație complicată, dar nimeni nu face nimic pentru a se schimba situația.” a mai spus Teodor Sas.
Consilierul liberal a afirmat că va face o solicitate în conformitate cu legea pentru a vedea câți bani au fost cheltuiți cu festivalul Intencity.
”Suntem de acord cu un astfel de festival, dar nu să fie organizat din bani publici.” a completat Teodor Sas, care a precizat că în timp ce primăria aruncă banii pe astfel de evenimente, Pasajul Gârlești nu mai are finanțare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.