TERMO a inceput probele la cald pentru furnizarea căldurii. Afla cat costa gigacaloria in acest an ..

0
642

Termo a pornit căldura la Craiova. Termo Urban SRL, societatea deținută de Primăria Craiova care furnizează agentul termic primar craiovenilor racordați la sistemul central de încălzire, a facut probele la cald.

„Având în vedere temperaturile exterioare scăzute din ultimele zile, precum și prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare, Termo Urban Craiova anunţă că, din noaptea de 16 spre 17 octombrie 2023, ora 18:00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 2000- 600, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim non stop.

Totodată vă reamintim că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Dispeceratul Termo Urban Craiova și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914.”, mentioneaza Termo Urban intr-un comunicat de presa.

„Acțiunea se va desfășura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, precum și numărul mare de consumatori.
Pentru remedierea oricăror probleme apărute, dispeceratul Termo Urban Craiova funcționează în regim permanent, punând la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0351.914.
Prețul gigaloriei din Craiova se situează la cel mai scăzut nivel comparativ cu celelalte mari orașe din România: Craiova 232,62 lei, Constanța – 386,93 lei, București – 283,75 lei, Oradea – 355,28 lei, Cluj Napoca – 376,19 lei, Râmnicu Vâlcea – 356,51 lei, Arad – 334,45 lei, prețuri fără TVA.”, a explicat primarului Lia Olguța Vasilescu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.