Testul cu poligraful se amana! Afla decizia luata de DIICOT dupa ce procurorii l-au audiat 9 ore pe monstrul din Caracal !

0
455

Procurorii DIICOT reiau, vineri, cercetarile la casa din Caracal unde Gheorghe Dinca le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, urmand sa il duca si pe acesta la fata locului, testul poligraf de la sediul IGPR fiind amanat pentru o data ulterioara, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dinca a fost audiat din nou in noaptea de joi spre vineri de catre procurorii DIICOT, structura centrala, cei care au preluat ancheta, si, barbatul mentinandu-si declaratiile anterioare, in care a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete.

Surse judiciare au declarat ca testul poligraf la care Gheroghe Dinca ar fi trebuit sa fie supus vineri a fost amanat pentru o data ce urmeaza a fi stabilita.

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a fost dus, joi, timp de o ora si jumatate, la sediul Institutului National de Medicina Legala. Surse judiciare au declarat ca Gheorghe Dinca a fost verificat medical de catre angajatii Institutului National de Medicina Legala, urmand ca expertiza psihiatrica sa fie facuta saptamana viitoare.

Barbatul a fost huiduit, joi dimineata, de catre mai multe persoane prezente la sediul Institutului National de Medicina Legala pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de catre acestia in momentul transferului intr-un alt corp de cladire din cadrul institutiei.

Dinca a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi ingrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuza dureri la nivelul coastelor si al pieptului, spunand ca ar putea avea o fractura provocata de anchetatori. Barbatul sustine ca, atunci cand anchetatorii au decins la locuinta lui pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele atunci cand l-au imobilizat.

Reconstituirea la casa de la Caracal va fi reluata vineri, dupa ce acesta a primit ingrijirile medicale.

Barbatul si-a recunoscut duminica ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.