Timeseller este noul single al lui Daniel Lazar

0
302

In urma cu un an, Daniel compunea si producea o intreaga simfonie ca si suport orchestral al mesajului de pe #DEMNITATE, colaborarea cu Parazitii. Se pare insa ca nu este vindecat complet fiindca a mai lucrat inca o piesa, poate la fel de grea.

Intr-un registru total diferit, „Timeseller” este noua productie pe care o auzim de la Daniel, impresionat fiind cuvantul ce poate caracteriza tot ceea ce se intampla in cele trei minute si jumatate. De la mesaj la partitura scrisa si de la interpretarea atipica a lui Daniel si pana la orchestra dezlantuita din finalul piesei, tot ceea ce transmite „Timeseller” este emotie in starea cea mai pura, aceasta fiind in mod sigur si intentia intregului pachet negasindu-se in mod clar o alta forma de exprimare, in trend, la moda.

Citeste si :  Stefan Banica - Acasa de Craciun (piesa noua si versuri)

„Toata partea ce tine de compozitie a fost o chestiune de inspiratie. Problema a fost cand a trebuit sa transpun linia melodica si versurile intr-o productie ce sa imbrace totul cum simteam si cum vedeam eu. Am ales ca pana la urma ca macar prima varianta sa fie una corecta si sincera chiar daca totul a fost pe undeva mai greu si vedem noi mai incolo daca se impune si altceva pentru #TIMESELLER. Sunt absolut convins ca toti cei care ma cunosc vor aprecia faptul ca nu am facut nici un compromis in sensul comercial al lucrurilor si cumva aceasta este tot ceea ce conteaza.”

#TIMESELLER este o productie MUSICOLOGY, labelul semnand si partea de publishing. Compozitia si versurile apartin artistului iar orchestratia si postproductia sunt lucrate impreuna cu SOUNDChemy, echipa care s-a ocupat de mix si master si pentru #DEMNITATE.

Citeste si :  Puya cu Ligia, Vescan si Mahia Beldo - Pagini de istorie

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.