Tineri retinuti de politisti pentru talharie calificata in Ostroveni

0
252

În cursul zilei de ieri, 18 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au reținut pentru 24 de ore, 2 tineri de 17 și 20 de ani, din Ostroveni, bănuiți de comiterea infracțiunii tâlhărie calificată.

 

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în  noaptea de 16/17 iunie a.c.,  persoane necunoscute au pătruns în locuinţele a 2 femei de 82 respectiv 84 de ani, din Ostroveni, cu intenţia de a sustrage bani prin folosirea de ameninţări şi acte de violentă.

Din cercetările efectuate de politişti, a rezultat faptul că cei doi tineri, în noaptea de 16/17 iunie a.c., în jurul orelor 00.30, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani, din Ostroveni, iar prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări au încercat sa sustraga bani.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 1.00, cei doi tineri ar fi pătruns în locuinţa unei alte femei de 84 de ani, din Ostroveni şi prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări au sustras 300 de lei.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus faţă de cei doi tineri măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlharie calificata, urmând ca în cursul acestei zile cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.