TNL Dolj , decisiv in ultima campanie electorala . Tinerii liberali au adus un suflu nou in Dolj

0
579

Ieri a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica – presedintele PNL Dolj, Doru Caplea – presedintele tineretului liberal doljean, Bianca Epure – presedintele tineretului liberal craiovean, Lavinia Urda – presedintele studentilor liberali din Craiova si Alexandru Trita – vicepresedinte comunicare PNL Dolj.

Multumiri celor care au venit duminica la vot au fost aduse de Bianca Epure, presedintele TNL Craiova, Lavinia Urda, presedintele TUNL Dolj, Doru Caplea, presedintele TNL Dolj, Alexandru Trita, vicepresedinte comunicare PNL Dolj, precum si Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, cei care au prezentat si rezultatele alegerilor.

Trebuie sa spunem ca aceasta campanie electorala a fost primul test pentru TNL Dolj , tinerii liberali au spus ca se vor implica în viitoarele campanii electorale pentru ca PNL să câștige alegerile locale și parlamentare.

Doru Caplea, presedintele TNL Dolj: Multumesc tuturor craiovenilor, tuturor doljenilor, care ne-au acordat votul de incredere in turul doi al alegerilor prezidentiale. Rezultatul pe care Partidul National Liberal l-a obtinut la nivelul municipiului Craiova, cat si la nivelul judetului Dolj, este unul foarte bun si care ne responsabilizeaza si mai mult in perspectiva urmatoarelor alegeri. Totodata, multumesc colegilor de la Tineretul National Liberal Dolj, Tineretul National Liberal Craiova, Clubul Studentilor Liberali Craiova si Clubul Elevilor Liberali Dolj, pentu eforturile depuse in aceasta campanie. Suntem o organizatie deschisa si orice tanar care doreste sa se implice in viata politica, va gasi cadrul necesar sa se manifeste in echipa Tineretului National Liberal Dolj. Va asteptam alaturi de noi!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.