TNL DOLJ si-a ales conducerea . Doru Câplea,reales Presedinte al TNL Dolj

0
494

In prezenta conducerii Tineretului National Liberal, reprezentata de presedintele Mara Mares, dar si colegi liberali din judetele Olteniei, TNL Dolj si-a ales noua conducere, in cadrul sedintei Comitetului de Coordonare Judetean al TNL, eveniment ce a avut loc, joi, la Ramada Plaza.

La eveniment au participat si Flavius Sirop, Secretar de Stat la Ministerul Sportului, Marian Vasile, Presedinte PNL Craiova, Adela Gherghe, Presedinte OFL Dolj si Primar Malu Mare dar si Primari ai PNL Dolj cat si Consilierii Locali PNL Dolj.

TNL DOLJ si-a ales conducerea . Doru Câplea,reales Presedinte al TNL Dolj 1”Vreau sa va multumesc voua, colegii din TNL Dolj, dar si TNL National. Multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in cei cinci ani de zile. TNL Dolj a fost implicat in toate actiunile TNL Nationa, actiuni de donare de sange, actiuni de ecologizare, cafenele liberale.

Vreau sa dau doua exemple de primari alesi din TNL Dolj: domnul primar al comunei Radovan si domnul primar al comunei Bucovat.

Am decis sa candidez pentru a duce mai departe o serie de proiecte incepute. Anul acesta se implinesc 12 ani de cand am intrat in PNL. Am intrat in PNL Dolj ca simplu membru.

Voi imi dati energie sa depasesc toate obstacolele! Multumesc tuturor celor care mi-au acordat increderea pentru un nou mandat de presedinte al TNL Dolj!!”, a declartat Doru Câplea, presedintele TNL Dolj.

Conform art. 47 din Regulamentul privind Organizarea si functionarea organizatiilor TNL, Biroul Politic Judetean va fi compus din; presedinte, doi prim-Vicepresedinti, un secretar general, opt vicepresedinti, doi secretari adjuncti si 15 membri.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.