Home » Politica » Politica Dolj » TOMA PETCU (ALDE), Ministrul Energiei: ”Complexul Energetic Oltenia este campionul energetic al Romaniei”

TOMA PETCU (ALDE), Ministrul Energiei: ”Complexul Energetic Oltenia este campionul energetic al Romaniei”

Investițiile în modernizarea sistemului energetic vor crea predictibilitate economică și stabilitatea locurilor de muncă  

 

La invitația deputatului Ion Cupă, președintele ALDE Dolj, Ministrul Energiei Toma PETCU (ALDE) a susținut vineri, 24 noiembrie, o conferință de presă la sediul ALDE Dolj.

Ministrul energiei a arătat că programul de investiții în modernizarea sistemului energetic dă rezultate, nominalizând în principal investiția de la Ișalnița (grupul 7 CEO) recuperabilă în maximum 6 luni. Rezultatele se văd atât în creșterea productivității cât și în costurile de mediu mai reduse.

Ministrul Toma Petcu (ALDE) a precizat că CEO va încheia acest an pe profit și va fi pe primul loc la nivel național în producția de energie, iar anul 2018 se anunță unul foarte bun pentru că majoritatea grupurilor au fost contractate.

”Investițiile în modernizarea sistemului energetic vor crea și în 2018 predictibilitate economică și stabilitatea locurilor de muncă”  – a precizat ministrul energiei.

De asemenea, ministrul TOMA PETCU a anunțat un proiect de creare a unei companii mixte între CEO și municipalitatea craioveană, companie ce va fi eligibilă pentru atragerea de fonduri de la Ministerul Dezvoltării și care va contribui la difuzarea agentului termic către populație în condiții tehnice moderne și la prețuri foarte bune.

Ministrul a anunțat că pentru evitarea vulnerabilităților de orice fel va continua politica de investiții în modernizarea și dezvoltarea echipamentelor și instalațiilor.

”Aceasta este singura cale pentru creșterea capacităților de producție cu costuri pentru mediu reduse și  pentru furnizarea energiei la prețuri cât mai mici pentru consumatori, în special pentru cei casnici”- a mai precizat Toma Petcu ministrul Energiei, vicepreședinte al ALDE.

                           BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
160 copii din Filiasi si Bailesti s-au bucurat de consultații stomatologice gratuite prin Programul Zambete Colgate

București, 24 noiembrie 2017 - În weekendul 18 – 19 noiembrie, Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie...

Închide