Top 10 aplicații de streaming video pentru copii

0
190

Copiii de astăzi au acces la o multitudine de aplicații de streaming video care îi pot distra și educa. Aceste aplicații sunt instrumente excelente pentru părinții care doresc să-și țină copiii distrați în timp ce sunt în mișcare, precum și o platformă sigură și educațională pentru ca copiii să învețe.

Cu toate acestea, cu toate aplicațiile disponibile pe piață, trebuie să le filtrați pe cele care sunt potrivite pentru copii.

Deci, în această postare pe blog, vă vom împărtăși primele zece aplicații de streaming video pentru copii.

Top 10 aplicații de streaming video pentru copii

  1. YouTube Kids

YouTube Kids este o versiune sigură a YouTube, care a fost concepută special pentru copii. Dispune de conținut adecvat vârstei, control parental și un temporizator care le permite părinților să stabilească limite pentru cât timp copiii lor pot viziona videoclipuri. În plus, îl puteți descărca pe orice dispozitiv smartphone sau tabletă, cum ar fi youtube huawei sau pe orice alte dispozitive, s-ar putea să fie nevoie să îl descoperiți acum.sau orice alte mărci de telefoane.

  1. Videoclip pentru copii PBS

Această aplicație oferă copiilor acces la programarea educațională de la PBS. Aplicația oferă o varietate de emisiuni care promovează învățarea timpurie, știința, tehnologia, inginerie și matematică de care cu siguranță le vor plăcea.

  1. Netflix Copii

Netflix Kids este o secțiune separată a popularei platforme de streaming care oferă o gamă largă de emisiuni TV și filme potrivite pentru copii. Aplicația oferă, de asemenea, controale parentale care le permit părinților să restricționeze conținutul în funcție de vârstă și evaluare. Prin urmare, dacă doriți să aveți filme și seriale care se potrivesc cu placul copiilor, Netflix Kids este o alternativă bună.

4.Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming video cu o bibliotecă imensă de conținut de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Aplicația include un mod pentru copii, care limitează conținutul la programarea adecvată vârstei. Copiilor le va plăcea cu siguranță să urmărească filme Disney aici.

5.Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este un serviciu de streaming pe bază de abonament care oferă o gamă largă de emisiuni TV și filme pentru copii. Controlul parental este, de asemenea, disponibil în aplicație, permițând părinților să restricționeze conținutul în funcție de vârstă și evaluare. Această aplicație este potrivită și pentru persoane de toate vârstele.

Top 10 aplicații de streaming video pentru copii 1

  1. Hulu Kids

Hulu Kids este o secțiune a popularei platforme de streaming care oferă o selecție de emisiuni TV și filme destinate copiilor. Aplicația include, de asemenea, controale parentale care le permit părinților să restricționeze materialul în funcție de vârstă și rating, pe care toți copiii le vor aprecia.

  1. Nick Jr.

Dacă copiii tăi se bucură de Nick Jr la televizor, se vor bucura de această aplicație de streaming video. Oferă o gamă largă de spectacole și jocuri pentru copii. Aplicația include, de asemenea, un sistem de control parental care le permite părinților să limiteze timpul petrecut pe ecran și accesul la conținut, astfel încât copiii tăi să poată viziona indicii lui Blue’s preferat în timp ce sunt în deplasare.

  1. Sling Kids

Sling Kids este o secțiune a platformei de streaming Sling TV care oferă o selecție de emisiuni TV și filme destinate în mod special copiilor. Aplicația are, de asemenea, setări de familie care le permit părinților să limiteze conținutul în funcție de vârstă și evaluare, pe care le puteți personaliza pentru copiii dvs.

9.Kidoodle.TV

O altă aplicație grozavă de streaming pentru copii este Kidoodle.TV, care este un serviciu de streaming bazat pe abonament, cu o selecție mare de emisiuni TV și filme pentru copii de care se vor bucura și adulții. Controlul parental este, de asemenea, disponibil în aplicație, permițând părinților să limiteze utilizarea emisiunilor sau să stabilească limite de timp.

10.YouTube

Deși YouTube nu este conceput special pentru copii, are o bibliotecă mare de conținut adecvat pentru copii. Pentru a filtra conținutul neadecvat, părinții pot folosi aplicația YouTube Kids sau pot facilita Modul restricționat în aplicația YouTube obișnuită. De asemenea, YouTube are videoclipuri adecvate pentru copiii dvs., dar rețineți că trebuie să monitorizați în continuare ceea ce vizionează copiii dvs.

Concluzia

În timp ce aceste 10 aplicații de streaming video de top pot oferi copiilor o valoare excelentă de distracție și educație, mama și tata ar trebui să monitorizeze întotdeauna timpul pe care îl folosesc copiii lor pentru a se asigura că conținutul pe care îl consumă este potrivit vârstei și nivelului lor de dezvoltare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.