Tot fake-news si dezvaluirile din Lumea Politica ? Jurnal de Craiova a fost primul care a spus despre existenta coronavirus la CSU Craiova ..

0
100

Am sa ma intorc inapoi cu cateva zile cand noi am publicat pentru prima data ca la clubul CSU Craiova exista oameni infectati cu coronavirus . Datorita acestui ziar online , clubul CSU Craiova a emis un comunicat prin care au recunoscut ca un membru din staf are coronavirus .

Ciudat sau nu , acel moment a fost exact inaintea meciului cu Astra Giurgiu care ulterior a fost amanat .. iar acum CSU Craiova doreste sa il “castige” cu 3-0 …

Citeste si :  O apropiata a PSD Dolj ne spune cat de frumos este in carantina ...

Daca noi nu scriam acel articol (avand surse de incredere) , clubul CSU Craiova ascundea existenta celui infectat cu coronavirus avand legaturi directe cu laboratorul Regina Maria ..

In urma acestui articol nu este clar faptul ca Mihai Rotaru a spus ca nu a fost infectat cu coronavirus . Atata timp cat nu a prezentat un buletin de analize sau sa fie cel putin o poza sau un material video , noi sustinem in continuare ca a fost infectat cu coronavirus .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.