Totul pentru NASU MARE de la Isalnita ! Radu Preda a depus un proiect prin care toti primarii care au fost in conflict cu A.N.I. sa poata candida in continuare ..

0
376

PSD nu doarme si nu pierde nici o ocazie pentru a-si proteja oamenii … Cand vine vorba de NASU MARE de la Isalnita , PSD poate schimba chiar legi .. Toate acestea se intampla cand toata tara este concentrata pe criza coronavirus iar vigilenta este scazuta si votul este online ..

Senatorul PSD de Dolj ,Radu Preda, finul lui Claudiu Manda si al Olgutei Vasilescu , la randul lor finii lui Ovidiu Flori , a depus la Parlamentul Romaniei un proiect de lege prin care se modifica Codul Administrativ in ceea ce priveste candidaturile celor care au fost in conflict cu A.N.I. si care au pierdut definitiv in instanta .

Mai precis, proiectul prevede ca primarii care au avut o problema cu ANI mai veche de trei ani sa poata candida si sa poata fi alesi . Toata lupta pentru incompatibilitate sau conflict de interese dusa de A.N.I cu primarii delincventi s-a dus pe apa Dunarii .

Radu Preda mai zice ca toti primarii care sunt declarati incompatibili de ANI sa-si piarda mandatul fara ca acestia sa mai poata ataca in instanta decizia Agentiei Nationale pentru Integritate. Cu alte cuvinte, pe unii ii spalam altora nu le dam dreptul la o justitie corecta asa cum se prevede in Constitutie .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.