Tragedie în Bucegi. O TÂNĂRĂ A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎNTR-O PRĂPASTIE (video)

0
263

Salvamontiştii din Buşteni şi echipajele de la Ambulanţa Prahova au intervenit, pentru salvarea unei femei căzute în prăpastie, pe traseul Jepii Mici din munţii Bucegi.

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, serviciul a fost alertat după ce o femeie a căzut într-o prăpastie.

„Date suplimentare nu avem, nu ştiu dacă mai era cu cineva sau nu. S-a anunţat a fi ceva grav”, a declarat Haiduc.

La rândul său, George Duţă, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, a declarat că din primele informaţii femeia este inconştientă.

„Intervenim cu două echipaje, unul fiind de la Ploieşti. Echipajele noastre nu pot ajunge la victimă. Acesta va fi coborâtă de către salvamont. Incidentul a avut loc pe Jepii mici. A fost alertat şi elicopterul care va prelua pacienta de pe stadionul Sinaia”, precizat Duţă.

Turista în vârstă de 24 de ani, din judeţul Neamţ, a urcat pe munte, în Masivul Bucegi, împreună cu prietenul ei şi cu alte două persoane. La un moment da, femeia s-a împiedicat şi a căzut în gol 200 de metri, în zona Brâna Caraimanului, pe traseul care duce de la Crucea Caraiman spre cabana Caraiman.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.