Traian Basescu, discurs EXPLOZIV in Parlament 1Fostul presedinte Traian Basescu a avut un discurs savuros in Parlament, atat de savuros incat pana si cei de la PSD au ras, in ciuda faptului ca Traian Basescu le mitralia Guvernul. Basescu s-a intrebat daca ministrii precum Danut Andrusca sau Valentin Popa vor putea sa asigure conducerea Consiliilor din care vor face parte, avand in vedere ca Romania va prelua presedintia UE de la 1 ianuarie 2019.

”Am sa va vorbesc despre viitorul apropiat, ceea ce explica nevpia ca acest Guvern sa fie inlaturat.
Daca nu cade prin motiune, bine ar fi sa il dati joi dumneavoastra. De la 1 ianurie Romania intra in TRIO, iar Viorica Dancila va sta la aceeasi masa cu cancelarul Austriei si al Germaniei.

Citeste si :  Mandatul lui Viorica Dancila aproape terminat ! OUG 13 poate schimba Premierul !

Credeti ca doamna Dancila va putea sa stea alaturi de cancelarul austriac si sa discute problema Brexit? Dar despre proiectele strategice ale UE credeti ca va putea aiba vreo idee?

Daca de la 1 iulie doamna Dancila intra in scenaa, de la 1 ianuarie 2019 intra tot Guvernul. Dupa cum stiti, Consiliul Uniunii Europene are 10 Consilii, care sunt conduse de ministrii din Guvernul tarii care asigura presedintia.

Am sa va dau un exemplu: Consiliul UE pentru Transporturi. Cum va face fata domnul Sova sa vorbeasca despre problemele de infrastuctura ale UE, din moment ce el nu a fost in stare sa construiasca un kilometru de autostrada in Romania.

Citeste si :  Legea Hartuirii Stradale a trecut de Parlament

Mai avem Consiliul Economic. Vi-l imaginati pe Danut Andrusca in capul mesei cu toti ministrii UE vorbind despre problemele economice ale Uniunii Europene.

Va mai spun un Consiliu: Consiliul pe Educatie. Cum credeti ca il va prezida ministrul ”pamblica”, cand el nu este in stare sa rezolve problemele din Romania.

Opozitiei ii va fi foarte greu sa treaca motiunea de cenzura, poate doar cu salvatorul Ponta.

Stimati PSD-isti, dati-va singuri Guvernul jos, ca voi puteti sa o faceti si puneti un Guvern cu care sa nu ne facem de ras. O astfel de sansa vine o data la 14 ani si daca ne facem de ras acum, cu exemplarele din Guvern, assa vom ramane timp de 14 ani”, a spus Traian Basescu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.