Traian Berbeceanu isi lanseaza cartea in Craiova

0
595

Miercuri, 23 octombrie 2019, de la ora 17:00, Traian Berbeceanu isi lanseaza bestsellerul „Radiografia unei marsavii judiciare” in Craiova. Volumul cuprinde memoriile recente ale unui politist angajat in lupta impotriva crimei organizate din Romania. Din functia de sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trait evenimente care merita consemnate de istoria contemporana si care constituie o marturie asumata in totalitate de catre autor.

Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Mihai Firica si va avea loc in Mall ElectroPutereParc Craiova, vizavi de Cafeneaua Mon’Soon. Acesta va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea va fi libera.

„Atunci cand impotriva mea s-a declansat teribila si tenebroasa marsavie judiciara descrisa in carte, voi, devenii, ati fost primii care ati reactionat! Prieteni si colegi, jurnalisti dar si persoane necunoscute mie ati iesit in strada pentru a protesta impotriva nedreptatii, impotriva abuzurillor, ati manifestat zile intregi pentru un ideal, pentru ideea de justitie. «Radiografia unei marsavii judiciare» reprezinta si modul meu de a va multumi, de a-mi exprima pretuirea fata de voi! Va astept cu drag la lansarea cartii, un bun prilej pentru a ne revedea, pentru a depana amintiri, pentru a discuta de trecut, prezent si viitor. Pentru ca, DA, planurile mele de viitor vizeaza si orasul Deva, si judetul Hunedoara!”, spune Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, care are competenta in judetele Alba, Hunedoara si Sibiu, din anul 2005 pana in 2011. In 2007 a primit distinctia de politist al anului in Romania pentru destructurarea unei grupari specializate in furt de fier vechi din judetul Hunedoara, denumita „Hidra”. Un numar de 49 de persoane au fost atunci trimise in judecata pentru activitati de furt de fier vechi in valoare de milioane de euro din zona industriala a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat in fiecare an primul loc pe tara in competitia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania, recunoscut pentru integritate si eficienta.

Volumul „Radiografia unei marsavii judiciare” va putea fi achizitionat in cadrul evenimentului, ori de pe curteaveche.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.