Tramvaiele nu mai circulă, între Podul Electro și Ford, de mâine. Acestea vor fi inlocuite cu autobuze pe acest tronson

1
480

RAT Craiova anunţă că, începând cu data de 3 mai, ca urmare a începerii lucrărilor de reabilitare la calea de rulare a tramvaiului de pe strada Henry Ford, se va închide circulația tramvaielor pe tronsonul de drum cuprins între Pod Electro și Ford.

“RAT SRL anunţă publicul călător că, incepand cu data de 03.05.2022 , urmare a inceperii lucrarilor de reabilitare la calea de rulare a tramvaiului de pe strada Henry Ford, se va închide circulația tramvaielor pe tronsonul de drum cuprins intre Pod Electro si FORD.
Pe toată durata efectuării lucrărilor de reabilitare transportul calatorilor pe tronsonul de drum Pod Electro – FORD si retur va fi Lucrările presupun extinderea sistemului de management al traficului şi reabilitarea a 1.400 m de cale dublă de rulare a tramvaiului de pe strada Henry Ford ce include si reabilitarea liniei aeriene de contact precum și modernizarea staţiilor pentru călători.

Durata de execuție a contractului este de șapte luni, iar printre lucrările prevăzute se mai numără şi amenajarea spațiului interior al buclei de întoarcere a tramvaiului.
Pe aceasta cale ne cerem scuze calatorilor pentru disconfortul creat.
Va multumim pentru intelegere !” se mentioneaza in comunicatul emis de RAT Craiova.

“Începând de mâine, se va închide circulația tramvaielor pe tronsonul Pod Electro – Ford, deoarece începe lucrarea de reabilitare a căii de rulare și de extindere a sistemului de management al traficului prin integrarea de noi intersecții semaforizate cu funcționare în regim adaptativ și sistem de comunicare.

Concret, proiectul finanțat din fonduri europene prevede reabilitarea a peste 3000 de metri liniari de cale de rulare, montarea a 65 de stâlpi noi de susținere a rețelei, reamenajarea rigolei de ape pluviale, realizarea canalizației electrice, modernizarea stațiilor pentru călători, dar și un management de trafic pentru intersecțiile străzii Henry Ford cu străzile Decebal, Drumul Apelor, Căpșunilor, dar și cu accesele auto de la porțile fabricii Ford.

Lucrările au loc în următoarele șapte luni și urmează să se finalizeze exact în luna în care noile tramvaie de la Pesa vor fi aduse la Craiova. În acest interval de timp transportul călătorilor se va face cu autobuzul”, anunță și edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.