Transformă deșeurile în obiecte decorative, vino la atelierul creativ de reutilizare a obiectelor!

0
183

Asociația April Hub organizează, sâmbătă, 19 iunie, ora 16:30, la Alai Hub (str. Arieș, nr. 17), un atelier creativ de reutilizare a obiectelor. Atelierul are loc în cadrul proiectului Citizenship Lab – Green Edition, proiect co-finanțat de Corpul european de solidaritate al Uniunii Europene și se adresează tinerilor. 

 

Vino cu un borcan, o conservă sau un recipient de plastic, iar noi îți punem la dispoziție materiale necesare pentru a crea un obiect nou.

Citeste si :  Asociația April Hub : Fii voluntar la ediția Carnivale a Festivalului Puppets Occupy Street

Cât de creativ poți fii?

 

Participarea la atelier se face pe baza înscrieii pe linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc59DjC1qUk3jfDhLo3-TN43Sxl5_Z0abWmj0sIL6wNOxQUsQ/viewform, locurile fiind limitate.

 

Proiectul Citizenship Lab II – Green Edition are ca obiectiv să genereze o comunitate de tineri informați și activi, din punct de vedere al protejării mediului, capabili să producă o schimbare în acțiunile lor de zi cu zi. Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am propus educarea tinerilor cu privire la reciclarea selectivă și consumul responsabil de resurse prin ateliere creative și seminare, dar și amenajarea unei grădini comunitare,  un spațiu în care vom învăța cum să cultivăm și să îngrijim diverse plante, dar și de ce sunt ele importante în viața noastră.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.