Traversarea cu feribotul, intrerupta temporar prin P.T.F. Bechet

0
552

Autoritatile de frontiera bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu cu privire la faptul ca in data de 09.10.2019, activitatea feribotului se suspenda pentru efectuarea lucrarilor de drenaj in zona pistei de acostare a malului bulgaresc.

Avand in vedere aspectele prezentate, recomandam participantilor la trafic ca in acest interval orar sa foloseasca punctele de trecere cele mai apropiate, P.T.F. Calafat (jud. Dolj) si P.T.F. Turnu Magurele (jud. Teleorman).

De asemenea, va informam ca Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu tine permanent legatura cu autoritatile bulgare si a dispus toate masurile aflate in competenta astfel incat la ridicarea restrictiei controlul de frontiera sa se desfasoare fluent si operativ.

Recomandam tranzitarea celorlalte puncte de frontiera deschise traficului international de la granita cu Bulgaria si consultarea aplicatiei „Trafic Online” disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.