Trei autogunoiere noi au intrat in parcul auto al Salubritate Craiova

0
333

Trei autogunoiere noi au intrat in parcul auto al Salubritate Craiova 1Trei autogunoiere cu o capacitate de 15 mc fac parte incepand de vineri, 14 iunie 2019, din parcul auto al SC Salubritate Craiova SRL, numarul autovehiculelor cu an de fabricatie 2018-2019, folosite la colectarea deseurilor in Craiova, ajungand astfel la 12, ceea ce reprezinta peste 70% din autospecialele folosite in prezent pentru ridicarea gunoiului din municipiu.

Valoarea totala a celor trei autocompactoare este de 1,23 milioane lei, fara TVA, cumpararea fiind facuta prin licitatie deschisa, in 8 rate egale.
Autospecialele au norma de poluare Euro 6, sunt dotate cu lama pentru indepartarea zapezii, camera video montata in spatele suprastructurii si monitor in cabina. Precizam faptul ca, ulterior operationalizarii proiectului Sistem Integrat de Management al Deseurilor (SMID) in judetul Dolj, cele 3 autovehicule vor putea fi recarosate si folosite in activitatea de spalare mecanizata a strazilor.
“Valoarea totala a investitiilor derulate de Salubritate Craiova in perioada 2018-2019, in vederea modernizarii parcului auto, este de peste 1,5 milioane de euro, bani proveniti din fondurile societatii. La aceasta suma se adauga valoarea lucrarilor la noul comandament de deszapezire, lucrari in derulare a caror valoare este de peste 150.000 euro. Vom continua sa investim masiv pentru ca obiectivul nostru general este acela de a creste permanent calitatea serviciilor prestate, in beneficiul locuitorilor Craiovei”, a declarat Mihai Butari, director general in cadrul SC Salubritate Craiova SRL.
In cursul anului 2018, SC Salubritate Craiova SRL, in calitate de operator care are delegate activitatile de colectare si transport a deseurilor in municipiul Craiova, a contractat prin leasing operational pe o perioada de 24 de luni 6 autogunoiere. Alte 3 autovehicule destinate colectarii deseurilor au fost cumparate in rate la finalul anului, putand fi folosite, dupa implementarea completa a SMID, in activitatea de salubrizare stradala si in cea de deszapezire. Tot in cursul anului 2018, operatorul de salubrizare a cumparat prin leasing financiar o automaturatoare si 4 autoutilitare cu o capacitate de 2 tone.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.