Trei autoturisme aparținând doamnei Adriana Ungureanu, au fost vandalizate! De la ce a pornit totul ..

1
41

Ieri a fost mare agitatie in Consiliul Local Craiova iar azi se pare ca avem urmarile unor decizii controversate .
Consilierii Locali Craiova au votat, cu o generoasă majoritate, joi, 26 mai 2022, acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” regizorului britanic Declan Donnellan și partenerului său de viață, scenaristul britanic Nick Ormerod (pe numele real Nicholas Ronald Ormerod). Cei doi artiști de renume mondial formează un cunoscut cuplu gay și se numără printre promotorii drepturilor LGBT în lumea artistică.

La cateva ore dupa aceasta decizie, in mediul online a aparut o postare a lui Horatiu Buzatu prin care atrage atentia fata de postarea doamnei Adriana Ungureanu de pe aceeasi retea de socializare .

Citeste si :  Sunt sanse minime ca Universitatea Craiova sa evolueze in liga 2 pe stadionul din Craiova ..

„Adriana Ungureanu, stâlpul PNL-ului craiovean, își dă încă o dată în petec, de astă dată manifestând o totală lipsă de respect și considerație pentru doi dintre cei mai de seamă invitați ai Festivalului Shakespeare (aflat în desfășurare, acum, la Craiova). Faptul că cei doi mari artiști alcătuiesc un cuplu în viața lor privată nu ar trebui să privească pe nimeni, cu atât mai puțin pe un membru al Consiliului Municipal.
Despre lipsa de considerație față de sintaxa și topica frazei, ca și față de gramatica limbii române, nu mai zic nimic. O fi făcut limba română la vreo autobază.” a mentionat Horatiu Buzatu pe pagina de socializare .

Citeste si :  Consiliul Local Craiova a fost convocat in Sala de conferinte – Complex Sportiv Stadion de Fotbal pentru sedinta ordinara din data de 24 iunie

Trei autoturisme aparținând doamnei Adriana Ungureanu, au fost vandalizate! De la ce a pornit totul .. 1

Horatiu Buzatu a continuat sa distribuie propria postare pe un grup de facebook unde au fost discutii in contradictoriu..

Trei autoturisme aparținând doamnei Adriana Ungureanu, au fost vandalizate! De la ce a pornit totul .. 2

3 autoturisme aparținând familiei consilierului local PNL Craiova, Adriana Ungureanu – Vivien, au fost vandalizate azi noapte: zgariate, oglinzi rupte. In zona sunt multe camere de supraveghere iar politia a fost deja la fata locului.

Asteptam autoritatile sa desfarsoare ancheta ca apoi sa aflam cine a vandalizat cele 3 masini.

Horatiu Buzatu ne-a declarat : Evident, este o situație reprobabilă. Nu știu dacă există vreo legătură cu postarea dumneaei, dar cred că autoritățile au obligația să descifreze întâmplarea.

„Nu ştiu dacă incidentul de astăzi cu maşinile are legătură cu ceea ce am scris, nu vreau să mă pronunţ, dar eu şi în şedinţa de ieri am susţinut că nu văd de ce să le acordăm titlul de cetăţeni de onoare unor oameni care, chiar dacă au vorbit despre Craiova, au fost plătiţi pentru asta, în condiţiile în care avem destui profesori şi oameni de seamă care chiar fac ceva pentru oraşul nostru. Nu am pomenit nimic de faptul că sunt gay, pentru că nu am ştiut de acest aspect. Dar, repet, eu am fost oricum împotrivă“, a declarat Adriana Ungureanu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.